After Sandy. Sunday?

Nu var det galet längesen jag bloggat, men ingen idé att hänga läpp för det.
 
Vad har hänt sen sist, jag har fyllt år. Grattis, tack!
Det har blåst här.
På min gata i stan på Upper West Side där jag bor så har vi klarat oss bra. El och vatten hela tiden.
Inte alla andra som haft det fullt så bra. Det har märkts på dansskolan, inte många elever på kurserna. Men nu börjar staden återhämta sig så smått.
 
Igår var jag och 2 lärare ute och käkade, efter ett tag dök Metin upp, oxå lärare. Störtskön lirare från Turkiet, tangospecialist. Världskänd inom den argentinska tango världen.
Han berättade om hur förbryllade han varit i 3 dagar nu, "jag har rest runt om i världen i 17år och så inser jag nu att jag inte kan stava till Sunday." Han googlade och sökte men inget stämde. Han tillslut frågade sin kompis och varför ingen sagt det till honom. Han hade hela tiden trott att det stavades Sunday. Men så ser han över allt på tv och i tidningar "After Sandy".
Kompisen förklarade vad Sandy var. :))) Väldigt mkt roligare om man hörde Metin berätta.
 
Halloween har ju passerat här oxå, galet stort här. Har sett utklädda människor varje dag i en vecka nu. På dansskolan hade vi stort Halloween party förra torsdagen. Alla danslärare gör en show, temat för showen var super heros. Alla gäster är utklädda och lärarna oxå, riktigt skoj.
Stackars Nina blev jättesjuk samma dag och kunde inte vara med, jag och Nina skulle göra en cha cha i showen. Jag frågade Rachel S som oxå är latin dansare om hon kunde tänka sig och lära sig koreografin, detta var alltså samma kväll som showen. Vi hade 40min på oss och träna, mellan 17-17.45, sen hade jag lektioner fram tills showen kl 22. Men cha cha blev det. Jag var Venom den onda och ack så svarta spiderman.
 
Idag söndag har det varit lugnt, pratat lite i telefon med pärona och Annelie. Sen kollat på Prison Break. Alla säsonger finns på Netflix i tvn. JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Wentworth och jag är återförenade!
Hoppas dock fortfarande på att fantasin om Wentworth inlindad i bacon ska bli verklighet, det kan väl knappast vara den mest udda förfrågan en kändis fått?!?!!
 
Efter Wentworth dreglandet begav jag mig till dansskolan. Lite salsa träning med Arturo och Rachel. Lärde mig lite nya turer. Skoj skoj.
 
Sen blev det som sagt mat, Marokanskt. Jag, Rachel och Andriana har ju som liten ny tradition att äta på utländska restauranger. Jag tog couscos med pesto och räkor. Jättegott, men som vi fastslot. Gott men inget ställe vi måste tillbaka till.
 
Tack å godnatt. Lite bilder från mitt födelsedagskalas, och bild på Halloween partyt.
 
 
Paket och ballonger ifrån Maranda!!!
 
Jag och Nina delade på Sushi!!! Såååå gott!
 
 
Halloween!
 
Masken var väl inte högsta kvalité och dessutom var den lila som syns på bakre halvan. Så jag spendeade dagen med att färglägga rutorna med svart tush så iaf framsidan var svart!
 
 
Lite stålmannen bachata!:)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0