Imorrn får man doppa!?

Ja, de säger ju det! Trevligt trevligt!

Nu har jag handlat julklappar i sista stund, men jag gillar det! Lagom stressigt springa mellan butikerna men hitta det man vill å lite till, passar mig! Så länge man inte behöver armbåga sig fram och så! Hittade mycket fint å skoj idag! Rätt nöjd!
Däremot avskyr jag julen och dess hysteriska sätt i övrigt! Men så jobbar jag ju hela helgen vilket passar mig perfekt!

Men imorrn blir det min egna jultradition, att julhandla lite på stan i absolut sista stund! Det är trevligt!

Nu ska jag hem å baka bröd å slå in klappar!

God nästan jul!

Bortappad

"Jag blir så trött. Du är så slarvig så det är konstigt att du inte tappar bort dig själv"
Så sa min kära mor ofta under min uppväxt! Me all rätt!
Det är faktiskt ett under att jag inte tappade bort mig själv! Fast med mitt sjukt usla lokalsinne så har jag ju tappat bort mig ett par ggr. Men det tar vi lite längre ner, man vill ju liksom hålla spänningen uppe!:)

T.ex. mina föräldrar slutade köpa armbandsklockor till mig efter att jag tappat bort min nionde klocka!!! Å då var jag 14år! :)
Usch va grejer jag tappat bort, å den dumfan som kom på uttrycket att man lär av sina misstag lär ju inte gjort nåra misstag iaf! Eller så är jävligt trög, å ju mer jag tänker på det så känns det inte så osannolikt!

Det är ju det här med att låsa in bilnyckeln i bilen, dumt, väldigt dumt!
Dock så har jag ju gjort det ett antal ggr!
För ett tag sen så låste jag in den å fick gå till Lotta, å där va Niklas som skjutsade mig hem för å hämta min andra nyckel å sen tillbaks! Tack tack!

Sen typ 2 dagar senare när jag åkte till jobbet å hoppade ur bilen å slog igen dörren så kom jag på att nyckeln satt kvar.
Men som tur va så pga att jag hann tänka det så slog jag inte igen dörren så hårt, så den blev bara halvlåst liksom! Å då går ju låset upp om man trycker till dörren! Så det va min räddning!

Sen nåra dagar senare så låser jag givetvis in nyckeln när jag kommit till dansskolan, så det va bara å gå hem senare på kvällen! Mysigt!

Så då tröttnade Lotta, å köpte gav mig en sån här! Som jag pratat om att jag skulle behöva!


Å d va verkligen en bra sak, bara vetskapen om att den där sitter på nyckeln gör att jag inte glömmer den även om jag inte satt dit klämman i braxorna! Perfa! Så nu är det problemet löst! Fiffigt va!

Fiffigt!

Så enkelt var det att lösa det problemet!

Just d, sen va d d här me mitt lokalsinne å så.
Jag har ju verkligen ingen koll alls, för mig skulle det inte alls funka å göra som Hans & Greta och strö ut brödsmulor för att hitta tillbaks!
En fin gång va ju för typ 10år sen, skulle åka ut till landet och hämta pappa!
Men när jag kom till avfarten till Glanshammar så var det massa koner utställda å nåt arbete där så man fick typ kasta sig in om man ens skulle komma in där. Så jag fortsatte men sen så verkade det inte finnas nån bra avfart å komma tillbaks. Så jag fortsatte och fortsatte, tills jag kom till en sån där plats me infotavla å grejs. Så där svängde jag in å lyckades vända håll där, det va Västerås vändplats, Örebro 8,2! Hahaha...tilllbaks i 160 i spöregn inte så smart, men men! Pappa undrare lite vart jag varit och varför det va så lite bensin kvar i bilen!:-D

Men den dummaste grejen, när jag å en kompis skulle gå en promenad i skogen vid våran stuga! Vi knallar bort till ett håll där vi brukar gå in och börjar gå längs en bäck och fortsätter in! Sen efter typ en kvart så blir vi jätterädda å inser att vi är vilse! Inte en tanke på att vi kan vända oss om å följa bäcken tillbaks! Tillslut så kommer vi på det! Smart!!!:)
Så lokalsinne e inte ett av mina mest utvecklade sinnen!:)


RSS 2.0