Kostrådgivning och Catwoman! En älg eller en fågel!

Igår fredag så träffade jag Mia. Väldigt trevligt som vanligt! Vi pratade om allt möjligt, finns inget vi inte kan prata om! Mia passade på å köpa en sååå söt grön drak dräkt till Amadeus, det är ju Halloween nu! Å Eli ska va spindemannen! Jag blir jämt lika irreterad när jag går i leksaks affärer, hur kan det va så dyrt! Hur ska alla ensamstående småbarnsmammor ha råd! Jag sympatiserar ju alltid med dom!
Men det är ju sjukt hur dyrt vissa saker är!

Efter att vi varit på stan så satt vi hemma hos Mia å snacka kost, hon utbildar sig till kostrådgivare vilket hon passar toppen som! Hon kan nog det mesta redan så hon håller på å tentar av nu. Jag fick massa råd om hur jag ska lägga upp min kost å så. Sen ska Mia få lägga upp träningsprogram till mig oxå, det är hon oxå duktig på!
Det är intressant med kost å hälsa, jag skulle oxå vilja plugga nåt som har med hälsa å göra! Kroppens funktioner är intressant, jag gillade biologi i skolan å det va nog det ämnet jag va bäst i!
Så tack till Mia som gav mig en massa tips!

Sen åkte jag till landet för å fira pappa som fyllt år!
Det va trevligt, sen såg vi en stor älgtjur på ena gärdet. Så fram me kikarn å kolla! Mammas bror å fru gick ut för att ta kort. Det är alltid kul med stassare (sånna som bor i stan) som blir alldeles till sig om de får se en ekorre eller en hök liksom!:)
Jag reagerar inte så mkt på om det kommer en älg.

Pappa är ju från Hälsingland, å två av hans syskon bor där. En gång för många år sen så skedde en rolig grej just vad det gäller stassare. Tror det va en av pappas bröders fru och nån mer som va me upp! Å så såg de ute på ett gärde två älgar, eller var det hästar???!
D kunde inte se vad det va och inte enas om det var älgar, kor, hästar eller nåt annat!!!
Tills de lyfte och det var två tranor! HAHAHAHAHAHAHA!!!

Just det, Eli ringde till mig å tackade så mkt för halsbandet och armbandet som jag köpt till han! Han gillar ju sånt där! Sen berättade han att han skulle va spiderman på Halloween och att han tyckte att jag skulle va utklädd till Catwoman på Halloween och att jag skulle åka hem till Knut och Maud iförd Catwoman dräkt och knacka på och fråga "Bus eller godis"!!!
Han förstod inte varför jag inte ville det!:)))

På kvällen va det show på strömpis, sista för säsongen! Gick bra, jag gjorde nåra småmissar men även solen har fläckar!:-D
Sen skjutsa jag hem Gurra som har fruktansvärt ont i en tå! Å sen tillbaks till Strömpis å festa lite.

Nu ska jag till gymet en sväng!
Over and out!



Tonfisk i currysås! Eller var det skämd grävling i currysås!

Jobbat idag, på onsdagar åker vi häst å vagn! Trevligt jobb, väldigt mysigt...under sommaren! Med tanke på att jag på allvar blir yr å svimmingsfärdig om jag är ute för länge när det är kallt så är det inte jättelockande å sitta på en kärra i 45min i 15minus, när det blir dags för det längre fram! Men idag var det helt ok!
Åt Rösti och fläskkarré idag, som sagt, oslagbart!

Var på dance aerobic på Njoy ikväll, va länge sen jag va! Va ett bra pass!
Sen åkte jag till gymet, pumpa pumpa!
Sen hade jag tänkt äta tonfisk ikväll, för det är det en del proteiner i, har jag för mig att jag lärt mig! Tycker inte tonfisk e äckligt som det är, men tänkte att jag skulle prova tonfisk i currysås!

FY FAN SÅ IN I HELVETE ÄCKLIGT! JAG SKA STÄMMA ICA SOM HAR GJORT DE DÄR!!! VEM, JAG UNDRAR VERKLIGEN, VEM, HAR SMAKAT AV DET DÄR OCH TYCKT ATT, FI FAN GUBBAR DET HÄR BLEV PERFEKT!!!

Alltså det smakar död jävla grävling, eller iaf så som jag tror att en sån smakar!
Jag lovar att inte ens en uteliggare skulle vilja ha det där!

Sååå äckligt, tvingade i mig det mesta å sköljde ner me äggvita som va betydligt godare!!!

På fre ska jag få papper av Mia å fylla i, hon ska göra ett kostschema åt mig! Om tonfisk i currysås står med så avbryter jag schemat på en gång!

Men men...

Nu kollade jag på youtube på ett klipp med Killing gänget, har ni inte sett det så måste ni bara! SÅ SJUKT KUL!
Farbror Barbro som har skolavslutning och ska ta upp Catrin på scen och prata om all mobbing hon blivit utsatt för! Alltså det är så galet kul!

"Du är inte tjock, du är bara lite satt du!"

Hahaha...

http://www.youtube.com/watch?v=wXGDOfHge3A



Proteiner!!! Zingo planerar överfall likt Baskervills hund! Cujo framstår som en menlös chihuahua i jämförelse!

Idag har jag jobbat, sen åkte jag hem och fixade iordning nån form av proteindrink, av det som fanns hemma! Dvs. mjölk, ägg och lite yoghurt. Jag ska köpa mig en stavmixer, det är svårt å blanda annars!:) Olika konsistens på mat brukar inte göra mig nåt, men Lotta tyckte inte att klumparna av äggvita va så goda!:))
Mia brukade ju som sagt skratta åt mina proteindrinkar förr, nu ska jag be henne att hjälpa mig med lite kostschema! Så får vi se hur det blir!
Åkte iaf till gymet me Lotta, gillar inte riktigt å träna den tiden runt 17-19, för då e d som mest folk! Å d tuffaste biffigaste killarna är där då! Man känner sig missplacerad i friviktsrummet! Men det är kul å bara kolla dem oxå, hur kan en del va så starka liksom! De måste ju oxå ha varit små benrangel nån gång i tiden!
Jag å Danne brukade hålla på å dumma oss i friviktsrummet ibland, för där inne e ju allt såååå seriöst! Å det gäller att spegla sig å spänna sig lika mkt som man tar i med hantlarna! Å det gäller att va manligast å inte flamsa eller skoja nåt!!! Vilket vi inte hade nåt behov av, att va manliga alltså!
Så ibland när en av oss låg på en lutande bänk å gjorde situps å den andra stod å höll i fötterna så brukade vi alltid göra nåra töntiga miner eller fjantiga armrörelser vid varje uppgång av situpsen! Å så skratta vi! Å om det va nån kul låt på stereon så dansa vi lite fult eller nåt!
Vilket resultera i att en del biffkillar log men inte mer, sen ibland å det va det bästa, så råkade nån biff själv tycka att låten va kul å dansa loss lite å sen insåg att vi kollade! Haha, va alltid lika kul!

Jag å Lotta dansa inte precis loss, det va lite för mkt biffar där! Men lite kul hade vi! Dessutom så tränade min blivande äkta hälft precis bredvid (som inte vet om att vi är menade för varandra), å jag tänkte flera ggr att jag skulle försöka lyckas ta ett kort me mobilen!!! Men det vore ju så där diskret! Men men...
Det är enda anledning att träna den tiden för det är endast då som den ovetande snyggingen tränar!

Sen efter träningen och en uppdrucken proteindrink så träffade jag Gustav och gick på East West och käka sushi! Smaskigt! Soja kan man verkligen inte få för mkt av!
Å så satt det en kille där inne med mössan på sig, jag tänkte genast på att om min pappa hade varit här så hade han fått lagt band på sig för att inte gå å säga till den väldigt ouppfostrade ynglingen att man har inte mössa på sig inomhus!
Va kul å träffa Gurrisnurr, alltid mkt att diskutera!

Nu är det snart dags för sängen! Zingo sover redan, men det är bara ett väl genomarbetat trick, för när jag väl lägger mig så vaknar han full med energi och kastar sig på mitt huvud å tassarna börjar arbeta metodiskt och frenetiskt för att komma in i huvudet! Ni som har fått vara med om när Zingo börjar slicka en i örat, som är roligt i början sen går det över till nåt maniskt å sen börjar han riva som nån rabieshund vet vad jag menar!
Tillslut får man ryta till å kasta iväg han! Då hoppar han ner, drar runt nåra varv i lgh, å sen upp å samma procedur! Tillslut snurrar han runt nåra varv i sängen å lägger sig!
Så sover det gör han inte!

Planerar illdåd

Zingo ligger och planerar sitt överfall

Söt? Men ond...

Söt, jo! Men ju närmre man tittar så ser man...

Onda ögat

Att i dessa ögon finns planerad ondska! Cujo, möt din överman!!!

Död!!! My ass!

Zingo avslutar skådespeleriet med att spela död eller åtminstone att vara i djup REM sömn! För att jag ska lägga mig i tron om att kusten är klar!
Zingo är som alla vet som träffat han en riktig skådespelare som överdriver allt, han har talang för det! Vi borde gå på nån casting med honom! Han skulle lätt utklassa diverse usla såpaskådisar så som hela Skilda Världar uppsättningen eller liknande såpaskådisar!

Nu är det dags att möta Zingos kvällsartelleri!!!
Får se om man får möta morgondagen!


Måndag är ju den bästa dagen för att starta nytt liv!

Måndagar är ju dagen då folk ska börja sitt nya nyttiga liv, efter en frossarhelg liksom!
När jag började med aerobic så fick jag lära mig att måndagar är bästa dagen å ha pass, å så är det verkligen! Då ska alla gottgöra sitt samvete efter helgen. Å lika efter storhelger, då ska alla iväg å träna!
Jag har varit lite slapp å pluffsig i typ 2år, sen i våras så vände jag det lite! Gillar inte å va plufsig! Å nej jag va inte jättetjock, man får ju inte va missnöjd med sin kropp om man e smal!!! DET ÄR MIN KROPP JAG FÅR VA MISSNÖJD OM JAG VILL! SÅ DET SÅ!
Sen betyder inte det att jag var förkrossad över min kropp!:) Men jag gillar inte å va lite plufsig!
Sen när min gravidmage försvinner så tror en del att jag seriöst gått ner 10kg! Va en som sa till mig i somras!
Eh, nä! Jag hade väl gått ner högst 2kg!:))

Men men, nu vill jag träna å få ordning på kroppen! Just nu å sen ett tag tillbaks är det inte så kul å träna! Har inte så mkt motivation, å dessutom tränar jag själv! Förr så va ju Danne me å pushade!
Jag å Gurra e ju sugna på å skaffa en PT! D vore perfa! Jag snackade med Krille, Elijah's pappa! Som e stor å stark! För flera år sen så körde jag nåra ggr hemma hos han å Mia. Körde me hans hantlar å Krille stod bredvid å skrek å pushade mig! Det va askul! Dessutom e han väldigt stor så man vågar ju inte sluta, det är den perfekta
kombinationen på en PT! Peppande å respektingivande!:))
Då va det så praktiskt för Mia blandade proteindrinkar jämt, å då va hon så snäll å tog med till mig med på träningarna!
Jag hade liksom en pt å en kostrådgivare helt gratis!:)))

Idag så fick jag för mig att nu fixar jag ihop nån egen proteindrink, äggvita, mjölk, havregryn å lite yoghurt.

Men ska ta ett snack me Mia å lägga upp lite bättre kostschema!
För jag jobbar ju så mkt å e ofta hemma sent, så jag får ofta stora glapp där jag jag inte hinner äta! Å så e jag van å äta kvällsmat tidigast 22 typ!

D här e ju verkligen ingen intressant läsning! hahaha...

Dessutom ska jag försöka få lite mer sömn, försöka alltså! Det är inte det lättaste, jag har väl typ 5år förlorad sömn å ta igen!:)

Nu är det lov på dansskolan, å då visar sig rastlösheten som mest!
Jag hade tänkt gå på aerobic på NJOY ikväll, längtade. Men det va visst inget idag!
Då blir jag lite stressad, va ska jag göra nu då!?? Blir väldigt konstigt, är van att typ alltid vara på dansskolan på kvällarna!
Men ska iaf gå på pass där senare i veckan! Häng gärna på!!

Nu ska jag ut me Zingo, en blir det sängen!

Godnatt!

Föresten e sugen på å tatuera mig igen...


Colgate Smile

Mia hade lagt ut en bild på mig å Elijah när vi va på lek & buslandet, här åker vi rutschkana och mitt patenterade vita leende gör sig bättre än nånsin! Men jag undrar som sagt varför inget tandkräms bolag hör av sig å vill ha med mig i sina reklamer!???

Smile!!!!!

Nu får man vara en svart bock!!!

Idag har jag jobbat.
Sen åkte jag till dansskolan en sväng, tränade själv! Älskar det! Jag gillar å träna själv, har alltid gjort det!
Inget fel på Knut alltså, tvärtom!!!:) Men det är bra å man måste träna själv å det är askul ju, å få dansa å träna på detaljer. Å när man e själv är det ju helt lugnt å man kan koncentrera sig mer!
Gillar det mycket, men numera har jag inte så mkt tid till det! Förr gjorde jag det mkt mer! Men var väldigt skönt, det är nån frihetskänsla på nåt vis å dansa runt, om man nu gillar å dansa!:)
Körde lite rumba å lite samba!
Såg dock inget spöke!

Sen åkte jag hem å bada badkar, nice!

Sen blidde det kräftor till kvällsmat, hade ett paket i frysen som jag vart sugen på! Va gott, som alltid!

Smaskens!


Det känns ju lite underligt, men nu är det alltså inne att vara en svart bock! Inget att skämmas för!!!
Knepigt, det är ju inte nåt man trodde att det skulle vara positivt att vara! Men tydligt! Verkar väldigt poppis med en sån faktiskt! Så om jag nån gång kan kalla mig det så är det alltså ok, coolt!

Var på IKEA idag och döm av min förvåning när jag såg denna!!! Nu är det alltså inne att vara en svart bock!

Svart bock

Lite roliga bilder!

Min favvo e hon med hjälmen! Hahaha...

:-D

Eh...ok!

Det har ju gått bra för han ändå iofs!

Dumbass

Polsk hantverkare??
Kan va en polsk hantverkare!:)

Slående likt!

Smart!

Helt min typ av skolbuss!

The White Pearl is back on the road!

Har fått tillbaks min bil nu, den va ju trasig ett tag!
Äntligen!!!
Mitt liv går inte riktigt ihop sig utan bil eftersom jag oftast måste åka direkt från jobbet på boendet till dansen. El hem emellan å ut med Zingo!

Det va ungefär så mkt jag hade å skriva just nu!

Får man säga så??

Ja, det får man! Om man inte tycker det är ok med skämt om negrer. zigenare, invandrare och annat löst så behöver man inte läsa! Det är ju inte som att jag skulle stå i Vivalla med megafon och ropa ut roliga historier!!! Ingen skulle ju fatta dessutom!:)

Skillnaden på olycka och katastrof:

Olycka är är det om ett fartyg lastat med flyktingar sjunker, katastrof är det om de kan simma!


Jag har inget emot negrer, så länge de inte betar i min trädgård!


Varför har somaliabarn så smala armar och ben, men så stora magar?
För mycket mat och för lite arbete!

Bildförklaring:
Mycket mat!


Varför ska man inte köra på en neger med cykel??
Det kan ju vara din cykel!

En turk, en somalier och en svensk satt i en bar och drack öl.

Turken drack upp sin öl, slängde upp glaset i luften, och drar sin pistol, skjuter glaset i 1000 bitar och skriker:
"I Istanbul är glas så billigt att vi aldrig behöver dricka ur samma glas två gånger!"

Somaliern sveper ölen, slänger iväg glaset, drar sin pistol och skjuter även han sitt sitt glas i 1000 bitar och vrålar:
"I Mogahisho har vi så mycket sand att vi kan tillverka så många glas att vi aldrig behöver dricka ur samma glas två gånger!"

Svensken dricker lugnt upp sin öl. Kastar upp glaset i luften, drar sin pistol och skjuter turken och somaliern och säger:
"I Sverige har vi så många invandrare att vi aldrig behöver supa med samma två gånger!"


Inatt var det så kallt att jag såg en zigenare med händerna i sina egna fickor!


Om du har två muslimer som står i cement till bröstet, vad har du då....??
Ja, då har du antagligen beställt för lite betong!!!


En stad hade stora problem med råttinvasion. Inget företag lyckades lösa problemet.
Borgmästaren utlovade två miljoner till den som kunde utrota skadedjuren. En dag dök en liten pojke med en grön råtta i en bur upp och sa: ”Jag kan hjälpa till, de två millionerna är mina”. Javisst, sätt igång sa
borgmästaren, alla försök är välkomna.
Pojken släppte ut den gröna råttan vid hamnen som snabbt sprang upp i staden och hämtade alla råttor, hoppade över kajkanten så att alla råttor dog och la sig sen i buren igen!
Borgmästaren blev överlycklig och gav pojken pengarna. När pojken var redo för att gå ropade borgmästaren: ”Jo, det var en sak till”. ”Vadå” sa pojken? ”Jo, du råkar händelsevis inte ha en grön neger också”?


Död invandrare hittad i en kätting på botten av en sjö!
<Polisrapporten>
"Kriminell blatte stal mer kätting än han orkade simma med. Ingen utredning"


Det var en lastbilschaufför som skulle köra över vägen, först kollade han till höger, där kom det en neger på cykel. Sen kollade han till vänster, där var det också fritt!


Varför får små negerbarn inte leka i sandlådan?
Det kommer katter och rakar sand över dem hela tiden!


Mustafa hällde bensin över sin kropp och brände sig till döds i protest mot den svenska invandrarpolitiken.
Nu har vi startat en insamling till hans familj, vill du vara med?
Hittills har vi fått ihop 93liter!


En svart unge får ett par vingar av Gud och frågar:
Gud är jag en ängel nu?
Gud skrattar och svarar:
Nej din dumma neger, du är en fladdermus!


Vad är skillnaden på en basketboll och en neger?
- Man får inte sparka på en basketboll


Igår kom en blatte från Rosengård till himlen..
Idag fattas 4 fälgar på Karlavagnen


Sååå dålig, men kul:

Polisen meddelar att man har gripit några av Usama Bin Ladens släktingar. De personer som nu sitter i säkert förvar är Usamas mor Marme Laden och hans två bröder Choko Laden och Remu Laden. I torsdags kväll tillfångatogs även hans syster Piña co Laden. Man spanar nu efter hans kusin Sal Laden.


En invandrare kom in på arbetsförmedlingen: Har ni jobb till mig?
A: Javisst, du får bli chef på Volvo! Fri bil & hög lön & mycket mer!!
B: Du, skojar?!
A:Ja, men de va du som började!


TV3 har fått klagomål att dom visar för lite program om invandrare, så nu
har TV3 beslutat att visa Efterlyst två gånger i veckan.


Det var i USA på 60-talet då det fortafrande var mycket rasism...
En dag när 2 negrer var påväg hem blev det påkörda av en vit billist.
Neger nr 1 flyger in i glasrutan och neger nr 2 flyger iväg 25 meter. Detta går självklart till domstol men dessvärre frias den vite föraren.
Men neger nr 1 åtalas för olaga intrång och neger nr 2 för smitningsförsök.


Nu får det räcka för idag, dags å sova!


Klädrep

Torsdag var det idag!
Jobbat, jobbar alltid torsdagar nämligen!
Sen direkt till dansen. Träningen gick bra, sen fick alla par skriva ner bra och dåliga egenskaper hos sig och sen gick vi igenom dem tillsammans å sen sa Knut sitt!

Jag och Sandra hade skrivit ungefär samma saker som Knut. Han tyckte att vi hade bra ben och fotarbete men att ovanför höfterna va det inte så bra. Våra överkroppar och armar va inte bra!
Han jämförde oss med ett träd. Vi hade bra stam men grenarna och löven va inte bra!!!
Jag kontrade med att det är höst så löven har ramlat av, men jag tror inte det gills på en tävling!:)
Jag gillar sånna träningar å när Knut går igenom mkt och pratar!
När man är ung så tror många att det bara handlar om att dansa å dansa å dansa, det gör det ju. Men det gäller ju å veta va man ska dansa å träna på! Å att det handlar mkt om teori oxå!
Jag älskar när man får lära sig sånt, å Knut kan ju allt. Han har ju varit världsmästare å fått lära sig allt om dans han oxå!
Det är kul me sånna träningar, jag har dansat för han så länge å är van med att han är benhård å kräver disciplin å sånt! Å samtidigt går igenom en massa å varierar träningarna på olika sätt! Då känner man verkligen hur mkt man älskar å dansa! När man får utvecklas!

Efter dansen så fika jag med Patrick som skulle på å aerobicen, å sen satt Janne med. Han som syr mina danskläder, å som har sytt danskläder till varenda kille under en period! GRYM SKRÄDDARE! Han har även gjort en del kläder till Fashion Pack!
Han e störtskön, rak, ärlig och burdus! KUL!

Efter aerobicen bar det iväg till Villa Strömpis. Dags för klädrep! Det är fullkomligt oglamoröst!
Men ofta rätt roligt, å man håller på å dummar och fular sig mest hela tiden!
Här är lite bilder hur det ser ut bakom scen!

MIn klädhög

Min klädhög! Sen e d ju en del attiraljer oxå som inte syns nu! Men roligare än så där är det inte!

Kajan

Kaj står å spänner sig!

Nisse

Nils Wengström, våran fantastiska skräddare syr in i det sista!

Peruker

Suddig bild! Men iaf lite peruker!

Sarah

Sarah Dawn Finer ska vara med!

Kung för en dag

Jag vill oxå vara kronprins!

Lars

Lilla Lars som är ett av de populärare inslagen i showen har jag hört! Lusigt! Men han e lite kul å göra!



Men Lars har i showen "glömt att borsta tänderna"
:)

Snygg??

Jag e inte så snygg här!:) För evigt singel!:)))

Lite bilder från SM

Bilder tagna av Anna Hamrén.
Ska försöka hitta lite bra bilder på andra par oxå, bl.a på den förtjusande Veera Kinnunen!:)

Paso-doble

Snyggt Miranda!

Miranda i en snygg posé

Paso igen tror jag

Jakob & Miranda

Jakob & Miranda

Rumba

Rumba


Tycker personalen på Saigon att jag är ett mongo??

Nu ska vi se, va har hänt sen sist! Inte så mkt tror jag!

Har mest varit jobb, dans, aerobic och rep med FP. Vi har ju show på strömpis nu på fre och nästa fre. 20.30 är det showtime! Det är fullbokat för matgäster men de släpper på för andra oxå! Om man bara vill komma å kolla showen, så kom kom kom!
Vi har ju nåra nya nummer, har gått bra på repen! Men koreografin till Beyonces Single Ladies e ju inte den enklaste!

Idag ons så kom Stefan förbi på eftermiddagen, han skulle hem till Eskilstuna för att åka till Tyskland med sina föräldrar imorrn! Va ett tag sen vi sågs så det va skoj! Vi käkade på Saigon. På deras kinapinnar stod det så här, står det mongo????? :)

Sen var det dags för danskurser. Tjatade lite extra på Jakob & Miranda idag om att de måste träna mer effektivt å bestämma att de tränar på nåt speciellt. Inte tänker på allt möjligt, för det fixar man inte. Man får rikta in sig på nåt, typ hållning, höfter, armar m.m.
Jag sa åt Miranda å jobba mer mer armar å händer, jobba jobba jobba stod jag å skrek!
Å d gjorde hon, å det vart jäkligt mkt bättre! Bra jobbat!

Efter dansen kom Gustav och hämtade mig sen åkte vi till My Way och käkade, då kom Thomas förbi å passa på å käka han me.
Repet gick bra!

Nu ska jag försöka komma i säng snart. Imorrn blir en sån där härlig dag!

Åka till jobbet kl. 7.00
Slutar 16.30
Ta bussen direkt till dansskolan.
Slutar där 20.30
Gå till Strömpis för klädrep inför showen.
Lär inte va hemma före 23 iaf!
Sen upp å jobba fre morgon!

Härlish!

Godnatt!

Mongo?


Eller hur, visst står det mongo??


SM

I sön var det SM i Latin i Katrineholm!

Gustav fixade till Sandra på salongen! Sedan samåkte vi med Jakob och Mirandas familjer!
Första rundan gick väl okej, men jag är sååå dålig på å värma upp nu för tiden! Å då får man skylla sig själv när man inte kan dansa fullt upp!
Dock brukar jag tjata på det till mina elever att de måste göra det!:)
Så det kändes att jag inte var tillräckligt varm å så!
De tog ut 9 par till semi, sen fick vi andra som inte gick vidare dansa 2nd try! En andra chans å ibland dessa par tar de ut 3par som oxå får gå till semi! I 2nd try dansade vi bättre å va säkra på å gå vidare tillsammans med de 2 andra par som oxå gick vidare! 
I semin så blir det ju sjukt mkt tuffare, å det är 5-6 par i Sverige som är i en liga för sig.
Vi kom på delad 10/12 plats!

Helt ok tävling!

Jakob & Miranda dansade jättebra, de dansar bättre å bättre!
De kommer bli grymma! Å vilket snyggt par de är på golvet, det lyser om dem!
Jakob är så jävla grym, å det är alltid extra kul när man ser talangfulla killar för det är inte lika gott om dem som tjejer! Men Jakob kommer va bästa killen om nåra år om han fortsätter! Kul å se duktiga ungdomar!

Vann i SM gjorde som förväntat Stefano Oradei & Veera Kinnunen!
Veera är väl snudd på en ikon inom svensk dans!:) Man såg redan när hon va ung att hon kommer bli nåt stort inom dans! Hon är född till det här, hon är dansare ut i fingerspetsarna! Såååå kvinnlig å såååå sjukt snygg så man ifrågasätter sin läggning!
Även Jeanette Carlsson som senast i Let's Dance dansade med Niklas Wahlgren va otroligt snygg!
Till SM har många nya kläder å ny look, Jeanette va hur snygg som helst! Hon e dessutom väldigt ödmjuk och trevlig vilket är kul, trots att hon är så duktig! Tyvärr kommer ju ofta divighet i samband med framgång!

Ska lägga ut lite bilder snart!
Så ni får se Veera!:-D

På kvällen blev det 19bitar sushi!!!!:-D Jag va hungrig, okej!
Å sen chips, jag hade inte ätit chips på 4v! Vilket är ungefär en evighet i min värld!

Hyrde även Män som hatar kvinnor, den va bra! Men på slutet så somnade jag visst!:)


Ingen bil, barndomsvänner, barn body!

Bilen har varit lite svårstartad ett tag nu, sådär lagom kul!
I tors så starta den inte alls på morgonen, så då fick jag ta bussen till jobbet. Sen på em. startade den inte heller. Men Lotta va snäll och skjutsade mig till dansskolan! Jag vart ju sen så vi hann inte träna så mkt!
Men det känns ändå skönt å lite lugnt inför SM, för i Gävle lossnade en del för mig iaf! Jag brukar nämligen aldrig få till min dans på tävling jämfört med på träningarna! Vilket gör Knut lika förbannad som mig!:-D
Men i Gävle lossnade det lite iaf!

Sandra va hos Gurra och fixade håret i fre! Å jag måste bara citera Sandra och göra mig lite rolig på hennes bekostnad! Hon e blond så då är det ok att man inte fattar allt på en gång, Sandra e underbar å rolig å fällde en härlig kommentar i fre när hon va på väg till Gustav-

Salongen heter EGO och jag förklarade vart den låg! Då fick jag ett sms, nu tror jag att jag är framme. "Står det Wasa Salongen på fönstret???"

Ehh, nä det står EGO!!!!!?!!!

:-D

Håret blev bra tydligen så d va toppen! Gustav ska sminka och fixa Sandra imorrn innan vi åker till SM.


Bilen ja, den startade inte igår heller! Pappa och mamma fick igång den på em. Å körde den till verkstan, d ska göra nån felsökning å sen ringer d på ons! Bara det inte kommer kosta en massa pengar nu!

Igår kväll kom Gustav förbi, hans mamma hade skickat med potatisgratäng och älgfilé. Smaskigt!
Sen drog vi till RITZ en sväng, va trevligt!
Träffade en gammal barndoms kompis, Gustav. Vi gick hos samma dagmamma å sen i samma klass i många år!
Kul å träffa gamla kompisar så där.

På vägen hem så gick vi förstås förbi Palette. Lottas dotter, och även min dotter, Malin kom förbi och gick med oss hem. Utanför palette ungefär så hade nån hängt upp en rosa barn body på väggen typ.
Why? Jag tror inte att ägarna går ut å letar, men vad vet jag! Det var iaf inget barn i, men vi tyckte att det va kul å ta me oss den!!! Så den plockade vi med oss hem!:-D
Man får ju så bra ideér på natten!

Vet inte riktigt va vi ska göra med den, men kul va d just då!:-D

Nu har jag varit ute me Zingo. Har gått å smsat me Miranda. Hon e hur kul som helst! Imorrn hoppas jag att hon å Jakob dansar så bra som de kan å tar en finalplats!!!

Gustav sover än, as usual!


Body!


HAHAHA!


"Det är som att massera en planka"

Så tyckte Anna att det var att massera min rygg, är jag förvånad! NOPE!:)
Jag undrade mest hur lång tid det skulle ta innan hon suckade över hur stel jag var, å det gjorde hon ju!:)
Nu va det jättelänge sen jag va på massage, vilket inte är bra! Min rygg brukar vara som en kulram i vanliga fall! Å nu va d verkligen inte bra, men om nåra ggr så kanske hon fått den mjuk!:) Det var iaf väldigt skönt och hon va väldigt bra, och jag är väldigt kräsen me massörer!!! Så jag rekommenderar henne skarpt!
Se lite längre ner där jag lagt in hennes affish!

Sen ska hon få ta tag i mina ben, för nu är min högra hamstring som den pianotråd den brukar va!

Idag lunchade jag med pappa på Öhmans kök, ligger på Öster. Ett trevligt lunchställe, med husmanskost!

Sen åkte vi till databutiken vid Universitetet, pappa gillar den. Där köpte vi en bärdator till mig! TJOHO!
Sen Danne flyttade för nästan exakt 3år sen så har datorn krånglat! Vet inte om det var för att den sakna Danne men den e iaf dum!:)

Men nu har jag ny! Ska gå till telia å skaffa mobilt bredband eller va d heter!
Så nån gång nästa vecka kanske jag använder den! LÄNGTAR!!!
Å då får man använda MSN som jag inte använd på typ 3år!:)) Välkommen till verkligheten igen!

Kvällen va bra, danskurser me duktiga elever!
Å på sön är det SM! Ska bli kul!

Nu e d dags för sängen!

Godnatt!

Rösti e för jävla gott!

Va e för dag idag, tisdag just det...
Har varit ledig idag, sköööönt! Så idag behövde jag inte sova på em!
Jag sov länge, sen blev det promenad me Zingo! Eller jag först så väckte han mig å ville ut. Då går jag ut å halvblundar så jag inte vaknar riktigt! Sen uppe å sova igen!

När jag väl vaknat till så va d dags å gå till Salong Louise H och klippa sig hos Jimmy! Alltid lika trevligt å jag blir alltid lika nöjd!

Sen va jag på Marieberg en sväng, men det finns inte så mkt där tycker jag! Har sett nåra snygga skor, men det har jag inte råd me nu! Sen känns det som att det finns mkt fler butiker för tjejer än för killar, men jag vet inte?!

Hade aerobic ikväll, sen va det dags för lite rep med FP! Gick bra, men jag va trött idag!

Sen hem å mumsa på Rösti, hamburgare å Knorrs Creamy Peppar sås!
Alltså rösti är så sjukt gott, har ni inte ätit det så gör det! Å Peppar såsen, to die for!:))
Å sen nyponsoppa till det! Yummy!:)

Nu ska jag nog snart sova! Fan blev inte tidigt idag! Men men!

Rösti!

Creamy Peppar


Dagens mattips!


Bästa bloggen!

Idag sov jag när jag kom hem från jobbet, sov inte så mkt där!
Sen va jag i Frövi, jag å Gustav gick på Step-up. Det va sådär, som instruktör så e d ok å börja på fel takt en eller två ggr typ, men inte inte 4-5ggr i rad. Eller när man säger att nu gör vi den här figuren 3 ggr till...sen när 3e gången kommer så hör man att man va inte där man trodde i låten så man säger "vi kör 4ggr till". För att man ska komma till nästa låt! Ehh ok, eller göra V-steg typ 16ggr. V-steg är inget svårt steg, om man så bara har ett ben!:)

Men men...sen blev det pizza hos Gustav med hans brorsa å tjej. Vi såg lite på nån Engelsk variant av Wallander. Den va så där...
Sen bar det av hemåt för att hämta Zingo!

Nu blir det snart sängen.

Måste bara rekommendera en blogg som e sååååå bra å så kul! Han e grym på å skriva!

http://www.bloggfamiljen.se/?blog=pappablogg

Gift med Hannah Graaf för övrigt!





Älgarna kanske slickar på mig...

Vaknade med lite huvudvärk, det borde oxå stå på etiketten om vinets smak, "...med viss eftersmak av huvudvärk!" Men men...

Gustav som ju kan sova en hel dag va tvungen å gå upp för han skulle jobba, å jag skulle till mamma å pappa för att firas lite.
Jag åkte iväg med 2 tacopajer som jag gjort. Mormor och mammas bror och fru va där. Det är vi som ses å firar varandra jämt.
Det va trevligt å jag fick pengar i present som alltid är välbehövligt och uppskattat!

Sen var det dags att åka till jobbet, sitter här nu! Har precis ätit potatisgratäng och fläskfilé! Smaskigt!
Som vanligt så saltade jag på maten!
De som nån gång ätit med mig vet att jag saltar, mycket, på allt! Det har en del kompisar väldigt kul åt, framför allt att jag saltar på pizza som jag alltid har bacon på! Men det kan liksom inte bli för mkt salt!
Men man ska ju inte salta så mkt, det vet jag å i perioder så försöker jag dra ner på det!
Å jag har nog alldeles för mkt salt i kroppen, det kommer bara bli en saltsten kvar av mig när jag dött! Därför tror jag att om jag går i skogen så är det stor chans att en massa älgar kommer fram å slickar på mig!:)

En gång när vi va på danstävling å stannade på McDonalds så skulle jag gå å ta salt till pomfritten, så jag gick å hämtade å hävde på 3 påsar. Tyckte att det va väldigt stora påsar, men desto bättre tänkte jag! Sen smakade jag, spottade ut det på en gång! Vilket Fredrik tyckte va väldigt skoj!
Då hade jag tagit socker, så där gott kan jag säga!

Love it!


Fredag

Sov toklänge på fredagen sen åkte jag ut till landet en sväng å hälsade på mamma.
Gustav skulle komma på kvällen så jag åkte hem å städade lite, med betoning på lite! Jag e ju typ aldrig hemma å e jag hemma så e d oftast efter 22 typ, å då e d inte alltid läge å dra igång me dammsugaren.
Men nu fick den åka runt nåra varv!

Gurra kom med Kina mat biff med bambuskott till mig och tle små lättel till Gustav!:)
Sen kom Roger och Jimmy strandberg! Trevligt trevligt! Jag å Gustav delade på nåra flaskor vin, provade ett nytt som va grymt gott! Druvig smak med inslag av ananaskaramell och päron! Ananaskaramell vet man ju precis hur det smakar!:-D

Vi drog till Strömpis där det va tvärdött å trist, så då gick vi till RITZ. Jag å Gustav hade aldrig varit där! Det va jättefint å trevligt med det högt belägna dansgolvet!

På vägen hem så antasta Gustav en Polisbil som ni ser! Tyvärr var det ingen konstapel i bilen!

Kvällen avslutades på Palette! Va en riktigt skoj kväll!

Gustav lägger upp sig!

Det är inte alla som fått ligga på motorhuven på en polisbil!

Sko fetischist...

är jag väl inte! Iofs kan skor va sjukt heta! Men men...

Skor e ju hur kul som helst, de kan ju verkligen sabba en hel outift eller lyfta den lika mkt!!!
Det är lika kul med tjejskor som killskor, dock köper jag ju inga tjejskor. Inte till mig själv iaf! Å tur att jag inte är tjej för då hade jag fyllt lgh med diverse horskor! Gustav köpte ett par sjukt snygga idag BTW!
Om ni tjejer inte kollat in på DinSko nyligen så gör det, fi fan vilka heta skor! Massa snygga skoletter me höga klackar, porrish!

Kollade in Lindas blogg nyligen, hon hade oxå lagt ut bild på sin skohylla! Sjukt mkt snyggare än min! Å massa snygga skor!

Men iaf, skor e kul! Hade jag haft mkt pengar hade jag haft mkt skor!
Det finns så sjukt mkt snygga skor på ebay, varför va beroende av knark när man kan va det av ebay liksom! Inte för att jag väljer emellan de två, men ebay e beroendeframkallande! Måste börja handla skor där!

Jag gillar ju kängor å army boots mkt, jäääkligt snyggt! Å nu ska det ju va sånt så det är bra!!!

Vet egentligen inte va jag vill me d här inlägget, men det är ju som de flesta av mina inlägg! Mest babbel om mitt liv!!!:)

Aja, här e lite bilder på min skohylla! Sen står det lite mer skor här å där i lgh!:)

Översta hyllorna!

Boots gillar jag!
Å de svarta å vita skorna e nåra favvosar! Massa spännen å grejs på, me like!:)

Mitten

Dom rutiga uppe till höger gillar jag, syns inte men de är typ shackrutiga här å där!

Sista delen

Inte så bra bild! De höga nere till vänster e oxå nice! G-star skor! Gillar höga skor! G-star har mkt snyggt!


Har nån nåra bra skotips eller tips på siter där man kan köpa skor så bring it on!!!


Jaha, undra om man ska sova nu!


Show, Kyrkan, Hunk-Danne...

Igår natt (ons), så showade vi på Strömpis. Det va skoj å gick bra, så det va skönt!
Dock e d segt å showa så sent, va hemma vid 2 typ. Då hade jag å Gurra vart på Statoil å köpt hamburgare å slängde i oss! Sen innan man kom i säng så va kl typ halv 4, sen upp kl 7.15 idag! Pigg å Glad!!! Eller inte!

Va i kyrkan idag med en brukare, det är fascinerande med kyrkor! Jag tror de flesta blir påverkade av lugnet i en kyrka å bara grejen att det är en kyrka! Man känner sig liksom lite uttittat å att här får man sköta sig!:) Man sitter liksom inte å petar näsan i kyrkan, "han" kanske ser liksom!:)))

Tors betyder dans och aerobic! Stackars Sandra har jätteont i hälen så hon fick ta det lite lugnt, hoppas hon blir bra snart!
Elijah går ju på danslekis på torsdagar, det kommer bli en duktig dansare! Tur att jag hinner sluta innan han börjar tävla! För han kommer utklassa mig å bli allt jag inte blivit inom dans skulle jag tro! Han älskar å dansa å pratar mkt om det!
Han kom med en present till mig idag, å som d flesta barn så ville han helst öppna den själv!:) Så söt!
Det var ett sett bad badprodukter! Luktade typ kanel, jättegott. Å det är toppen, för jag badar badkar rätt ofta!
Han och Amadeus hade köpt det, snälla killar!
Å så fick jag 3 superfina foton på grabbarna! Å jag älskar ju foton så det va toppen!
Så tack grabbar!!!

Just det, min bästis är en HUNK, en riktigt HET HUNK!
Danne å jag tränade ihop när han bodde här, dock med lite olika inställning!:) Danne e ruggigt disciplinerad. Han gick upp å sprang en mil typ varje morgon eller åkte till gymet innan jobbet. Jag visste att det inte va nåt för mig men tänkte att jag måste ändå prova å gyma kl. 6 en gång! Jo, tjena! Jag gick väl runt som en zombie å orkade typ nada!:)
Men Danne e duktig, han va bra som tränings kompis! Skönt å ha nån som peppar å pushar framför allt!
Danne biffa till sig fort! Jag skulle kunna döda för hans bröstmuskler!!!
Men det blir så mkt å röja undan å ha sig om man ska döda, så jag skippar det!:)
Sen han flytta till Sydney har han tränat duktigt, han har skickat bilder ibland å visat på förändringen å så.
Skulle gärna lägg upp bilder på han här, men tror inte han skulle uppskatta det!:-D
Men fy fan va fit han e! Såååå impad!!!
Riktigt bra gjort!

Jag vill oxå skaffa PT, nån som pushar mig behöver jag! Så man kan få ordningen på den här kroppen nån gång!
Kommer ihåg när jag stod i lgh me Krille, Elijahs pappa. Han e stoooor å biffig, å tycker för övrigt det är väldigt kul bråka me mig å bryta ner mig! Jag bjöd ju inte på så mkt motstånd liksom!
Jag stod å tränade med hans hantlar å Krille skrek å pushade å peppade mig, det va sjukt jobbigt med askul!
Det vill jag ha, en PT! Fatta va toppen! Så e nån som har nån på lager så call me!

Present

Presenten från Elijah & Amadeus!

28år

Jaha, då har man fyllt år! Usch! Men så länge man får visa leg på systemet så är det lugnt!:)

Har jobbat idag å sen som vanligt på tisdagar så hann jag med å sova, hela 2 timmar. Drömde att jag vart jagad, nu börjar d där drömmarna igen! Undra va d betyder!??!
Och ofta när jag är jagad så kan jag inte springa fort, det går inte, det tar emot på nåt vis! Fruktansvärt irreterande!
Under gymnasieåren kunde jag typ bestämma ganska mkt vad jag skulle drömma kommer jag ihåg, d va kul!
Det enda som jag inte lyckades drömma om var att jag vann en stor danstävling!!!:)

Sen brukar jag ju som sagt kunna ligga å tänka medvetet att nä nu tar jag snart å vaknar för nu är det inte roligt längre! Det är ju oftast när det är nåra av mina makabra drömmar!

Fick en flaska vin av Knut ikväll, å så fick jag choklad av Johanna på dansskolan. Hon hade med sin lilla dotter som e nästan nyfödd å sjuuuuukt söt!
Sen fick jag en brödkorg av Zingo, Zingo e ju väldigt försikommen som ni förstår!

Brödkorgen passade toppen, jag lever ju på rut-bröd! Har tydligen ätit det sen innan jag fick tänder berättade min mamma!

Så tack för de grejerna!

Nu ska jag snart sova, undra va man kommer drömma om inatt!

Choklad

Choklad! Som snart e slut!

Brödkorg

Mina fina nya brödkorg fylld med livets bröd!:)


Florist Robert

Blommor e vackert och gör mkt för ett rum! Det är kul å plocka ihop en bukett även om man inte har nån som helst utbildning på det! Hobbyflorist för en dag liksom!

På Blomsterlandet ute i Marieberg har de burkar med gelekulor i olika färger som e jätteläckra tycker jag! Hade limegröna i ett arrangemang på jobbet. Igår köpte jag vita å röda å sen i me en massa höstiga färger! Visst blev det bra!!???! Säg ja! :)

Gelekulor och rosor

Gelekulor i botten å så vatten å lite rosor! Simsalabim!

Tillhörande Bukett

Vackert så ujujujuj!

Å när man ser att jag påtat ihop det här är det ännu mer otänkbart att jag jobbat på bygge i 2,5år!:-D

 


Roliga bilder...tycker jag!

Hittade lite roliga bilder på datorn, så d tänkte jag bjuda er på!:)

KKK

Han kommer nog inte överleva!

Ärlig ska man va!

HAHAHA!

:)

Den här ju jättekul! HAHAHA!!!

Så sant
Hehehe...

Gay army

:-D

Nu blir det barnförbjudet!!! Så bläddra snabbt nedåt ifall du inte får läsa fula ord!

Påfågel!
Rakt på sak!

Stenmark bilderna finns det ju hur många som helst av å d e ju galet kuliga! Här e nåra!

Leka tåg

Hopp??

HAHAHAHA!


Orientering

Margaret Cho

Alltså ni måste söka på Margaret Cho på youtube, så jävla kul stand up komiker! Jag satt å garva till 3 på natten i lör!:)

Kolla in henne!

Långkallingar inhandlade...å imorrn vaknar man ännu rynkigare!

Jobbat idag, sen dansat å sen blev det ett väldigt snabbt besök på gymet! Jag har varit såååå dålig, har inte varit på gymet på 2v! Usch, måste ta tag i det nu! Men men...ikväll blev det sushi med Gustav! Blev East West! Trevligt!
Gustav funderade på om man kunde använda servetthållarna som örontöjare...vem vet!

Just det, köpte fina långkallingar på HM för 149:-, det är lagom för mig! Så nu är vintern räddad, dock e jag ju panikslagen som varje vinter för hur jag ska överleva en vinter till!
Som en på jobbet sa idag: "Du är nog inte menad för å bo i Sverige"
Va, titta på mig!! No shit!!!!!?!!

Igår va Stefan här på besök, va jättetrevligt! Va länge sen vi sågs, å nu slog det mig! Vi blev inte osams, herregud Stefan det måste va första gången!:))

Nu ska jag nog lägga mig snart, försöka iaf!
Imorrn när jag vaknar är jag 28år! Det är ju hemskt hur det har gått så fort, jag som inte gjort mkt vettigt i mitt liv! Man blir härligt påmind om hur gammal man är när man är tillsammans med de andra dansarna som i helgen t.ex! Jag har ju dansat lika många år el. mer som de är gamla! Jag har dansat i 20år, Sandra som jag dansar med är 17år!!!!!! :-O
Miranda (14) och Johanna (14 tror jag) diskuterade min ålder i helgen, å Johanna frågade hur gammal jag är. Gissa sa jag, eftersom de tycker ju att nån som e 30år är jättegammal! Å så tänker de inte att jag kan va så gammal för jag kanske inte passar in helt i den bilden!
Jag vet inte säger Johanna, då säger Miranda: Jag vet, du e snart 28år!!!
Då asgarvar Johanna, "Mäh, va taskig du är Miranda!!!"

"Hahaha, nä men det är sant jag är 28år!"

"VA???? OJ!"

Hahaha...men man får va lite ungdomlig när man e me de ungdomarna! Så d e ju skönt!

För övrigt så gillar jag inte å fira min födelsedag så jag e bara glad att jag jobbar hela dagen å sen har aerobic på kvällen å sen rep med FP! Perfa!
Men blir lite firande med pärona, å mammas bror å fru å så mormor på lör! Det är liksom obligatoriskt!

Nä nu måste jag nog dansa runt lite här, det måste man liksom varje kväll!:)Sushi på East West

Sushi tallriken på East West Sushi! Recomended!!!


Lite bilder från Norge

Här kommer lite bilder från Norge. Tagna av Jonas Bergman.

Genomgång

Genomgång under översikt av Coach Fredrik

Dags att börja dansa snart!

Dansa dansa...

Fredrik ger kritik!

 

Paso-Doble

Rumba

Sandra är vig!

 


Gävle!

Då e man hemkommen från Gävle!
Vi kom upp igår kväll, då gick vi å käka allihop plus ett gäng gävle dansare.
Sedan va d dags å sätta igång å sy på Sandras klänning, vi hade ett gäng fjäderboer som skulle sys fast, å sen fick jag strassa iordning klänningen oxå! Sandra valde å sova istället!:-D

Det blev jättebra! Inom latindansen så är det rätt vanligt med boer, för er oinvigda så kan det säkert se väldigt märkligt ut å genast föra tankarna till en hönsgård!:)

Idag va d tävling, alla buggarna åkte från hotellet halv 10 medan vi latindansare tog sovmorgon å åkte halv 12 eftersom latin inte skulle börja föräns tidigast 14.

Vi va 4 par i vår klass, det visst vi om! Å vi va rätt säkra på att sämst komma 2a. I uppvärmnings rundan så dansa vi bättre än i Norge men inte så bra ändå! Fick hjärnsläpp i samban å började åt fel håll!:)
Sen i finalen så gick det bättre, kan dansa ännu lite bättre men är ändå nöjd med dagens dans! En domare ville ha oss som 1a i alla danser, han kom fram å sa det sen! Det var skönt å höra!

Hem resan var hur skoj som helst, går inte att återberätta, alldeles för internt!
MM va temat för hela hemresan, å det är ingen mer som fattar än dom inblandade!:-D

Härlig resa med en massa skojiga danskompisar!
Nu blir det snart sängen, kommer slockna direkt!











Lite vänner!

Kollade igenom datorn lite, kul å kolla foton! Kul å se hur man själv å andra förändrats (eller inte alltid så kul), å det sitter mkt minnen i bilder!
Passar på å lägga upp lite bilde på vänner! Vännerna e ju en stor del av livet å de är jag glad att jag har i mitt liv!

Om nån nu inte vill va me här på bild så får ni la höra av er!


Jag å Lotta på Harrys efter nån show!

Jag å Bästa Lotta!

Roger

Jag å Roger! Han är våran påklädare i Fashion Pack! Han är en riktig klippa, utan han skulle vi inte hinna i nåra kläder alls kan jag lova!

Dette
 
Jag å härliga Dette! Va alldeles för länge sen vi sågs å d e helt mitt fel!

Bästaste Stefan

Jag å min bästa Stefan! Som jag alltid blir osams me så fort jag träffar!:) Love you!

FP

Fashion Pack i Piteå!


Jag å Thomas!

Sent en kväll på Strömpis tror jag efter nåra glas! Fokusera blicken, fokusera blicken...

Jag å Fredrik

Fredrik, en av mina bästa vänner å en av dem jag känt längst! Här är vi i Shanghai, va där på danstävling!

Mia & Jag

Vi ser inte så glada ut!:) Jag å älskade Mia i Shanghai!

Skelögd??

Jag kan aldrig va seriös!:)

Men tillslut blev d bra!

Danneboy

Bästisen Danne! E vi lika? En del brukar påpeka det! Lite kanske när vi va snaggade!


Ja, lite bilder på kompisar!

Nu ska jag lägga mig! Over and out!



Som sagt...

Se va som hände idag på jobbet, mjölkpaketshelvetet gick inte att öppna! FUCK YOU ARLA säger jag!!!
Men ja e int bitter!!!

Så här känner jag!

RSS 2.0