This was a nice place!

På svenska så kan man ju säga, det här var trevligt eller det här var ett trevligt ställe, fast man pratar i nutid.
Men inte på engelska, men det kommer jag aldrig få in i mitt huvud. Så jag säger jämt så, vilket de flesta andra som umgås med oxå säger nu och har högst roligt åt!:)
 
I veckan har det varit mkt förberedelser för Kepakemapa GALAN på torsdagen kvällen.
Jag och min elev Erica valdes att vara det avslutande nummret, det kändes bra!:)
Allt gick jättebra, tyvärr så fastnade Erica i klänningen och ramlade, men proffsig som hon är så gjorde hon en grej av det och sen var vi igång igen! Alla älskade nummret och oss!:))
Va en galet kul kväll.
Blev party långt in på natten och en efterdrink på Legends.
 
I fredags sov jag ganska länge sen var det lite jobb igen. Efter jobbet så träffade jag och Rachel, Sheila vid Union Square. Det blev Pad Thai på Republic, väldigt trevlig ställe blir fler besök dit.
 
Lördag var det jobb, sen tog jag, Rachel, Brook och Rachel t-banan till 14th street. Vi gick till restaurangen The Meatball Shop som Nina och Alex rekommenderat.
Nina och Alex dök upp efter en stund. Den här restaurangen kan rekommenderas. Man får kryssa i på menyn vilken sorts köttbullar man vill ha, om man vill ha pasta, sallad, potatismos till, vilken sås, å lite sånt.
Jag valde Spicy Pork köttbullar, Parmesan sås och rigatoni.
Till efterrätt så har de brownie sandwiches med glass emellan. Jag valde Chocolate Chip Cookie och Walnut Brownie med chokladglass emellan, inget gott alls.
En poppis efterrätt här är sk. float, ett glas med läsk och glass i. Rachel S tog det, rootbeer med glass i. Va rätt gott det oxå.
 
Brook fyller snart år så Rachel G hade bett servitrisen komma in med hans glass först, med ett ljus i. Vackert värre! Var en supertrevlig kväll med de bästa kompisarna.
Vi satt vid ett långbord, det var vi och ett stort sälskap. Innan vi skulle gå kom servitrisen och var excallterad. Hon undrade om vi kunde göra en sak som hon alltid velat be om.
Att alla vid bordet skulle göra vågen, klart vi gjorde det!!!
Så går det till i New York!:))
 
Efter middagen gav vi oss av åt olika håll, jag och Rachel knatade uppåt midtown igen. Smsade och kollade om Gary jobbade på Playwright och det gjorde han. Så dit begav vi oss.
Playwright är en Irländsk pub dit Rachle och nåra andra ofta går, och likaså jag numera. Gary har skönaste irländska dialekten och är supertrevlig och tar bara betalt för typ hälften av det man beställer! Bra kille! Vi satt och snackade och hade trevligt långt in på småtimmarna.
När puben väl stängde vid 4 tog vi taxi hem med en fantastiskt rolig indisk chaufför. Lämnade fram pengar: "Can we get ...$ back?"
 
Chaufför: "NO!"
 
Vi: ????
 
Chaufför: Hahahaha, just kidding!
 
Va faktiskt väldigt roligt om man var där!
Vi valde att äta kvällsmat/frukost på ett Diner i närheten av lgh, blev 3 stekta ägg och bacon och potatis.
Inne på toaletten fanns det uppenbarligen extra platser om det blev fullt i restaurangen!:)
 
Söndag dvs idag innebär inte mkt!:)
Kollade lite tv, handlade lite sallads grejer, gjorde min första sallad sen jag kom hit i februari!:)
Strassat lite!:) Å nu ska jag kolla lite mer tv!
 
Life is sweet!
 
 
Jag och Erica innan våran samba show!
 
 
Ett bord för 3 på toaletten!
 
 
Första salladen gjord, kalkon och bluecheese!
 
 

RSS 2.0