Meka meka!

Idag har jag varit manlig, och oljig, och manlig!
Det var dags att byta till sommardäck, lite efter sista dagen så där! Men men!
Det är praktiskt å va på landet hos pärona, i tillgång till ett stort garage med massa grejer!
Jag e ju ingen bilkille direkt, pappa däremot e det å tycker det är hur kul som helst å meka å hålla på å jävligt duktig på det. Vilket e bra för mig!:)
Men byta däck tycker jag faktiskt är rätt kul, för det är rätt enkelt å smidigt så då fixar jag det! Så man får va lite nöjd!
Men idag skulle vi dessutom byta bromsbelägg fram, pappa hade koll på hur det gick till!
Tills vi tog loss grejerna å det inte riktigt såg ut som han trodde! Så grannen kom ner, han har hur mkt bilar, traktorer och maskiner som helst å dessutom en likadan bil som min. Men han tyckte oxå det va en väldigt konstig konstruktion!
Å det va ett rent helvete å få till! Så i 4h höll vi på!!! Men det fixa sig till slut! Sen var det bara å byta däck kvar, liksom spara det roliga till sist!

Sen blev det blodpudding och fläsk till lunch!!! Smaskigt!!!

Det va en heldag på landet!!! Det är trevligt där och det är i just den där miljön ibland garage, vedklyvar, traktorer och motorsågar m.m. jag är uppväxt större delen av mitt liv! Trots det kan man bli som man blev!!!:))

Imorrn ska jag på barnkalas!!!

Imorrn kväll är det dags för barnkalas, å jag som inte tycker om barn!:)
Fast Elijah tycker jag om, å lillebrorsan Amadeus oxå! Men ungefär där är min barn-jag-tycker-om-kvot fylld!:)))
Imorrn ska jag på barnkalas till Eli, han fyller 5år, hur e d möjligt! Jag tycker inte det är länge sen Mia dansade runt med mig å va gravid!
Nu har han blivit stor, å han e allt som jag å Mia inte var å är, dvs väldigt framåt å orädd!!! Å d e bra! Han kommer gå långt!

Dop

Dopdagen

Bygga bygga!

Handyman

Cooling

Cooling!

Mys

Mysnisse!

Piercing! Där??

Eli är alltid fascinerad över min tungpiercing och vill alltid tidda på den! Ofta åker hela handen in å dra i den innan man hinner stänga!:)

Finaste

Å så mysigaste bilden!
Eli satt så här i sin säng när Mia kom in en kväll, han vägra sova utan fotot på mig!:)

Imorrn e d kalas å fiskdamm å allt! Skoj skoj!!!
Grattis bästa Elijah!!! Gudfar jobbar inom vården, så presenterna är köpta utifrån en vårdlön! Kom ihåg det!!!


Shanghai Del 3

Jaha, då ska vi avsluta den här historien!
På lör så var det inte tävling förän på kvällen, då var det enbart World Cup tävlingen.
Så på dan gav vi oss ut för shopping, vi frågade den lilla delegationen i reception som fanns där för vår skull, om vart vi skulle åka. Vi fick adress till en marknad som var inne i ett stort hus, så det var som ett shoppingcenter, fast det var liksom marknad och helt olagligt och inte fina små butiker utan det såg ut som om man gick in i ett tält. Helt plötsligt när man var inne i nån butik så slog de igen dörrarna å släckte! Första gången blev man ju lite förskräckt, men då förklarade de att det var olagligt å poliserna patrullerade där för att de måste typ! Men då var det bara att inte ha öppet. Så då stängde d tills poliserna gått!:)
Jag hade aldrig varit i nåt land där man prutar mkt, såsom Thailand eller andra sånna semesterställen, så jag va lite orolig för hur jag skulle fixa det! Men det var ju hur kul som helst, så det blev en massa köpt!
Jag, Mia å Fredrik köpte Puma skor för typ nada, å de va inte kopior, det försäkrade de oss om!:)
Det blev en massa köpt å vi sprang på många av de andra dansarna där oxå!

Sen bar det av in till Nanjing Road, den stora shopping gatan!
Vi hade besökt en butik där flera ggr, där d sålde skor, skjortor å slipsar å lite portföljer å sånt! Till vrakpris, men jävligt bra kvalité. Så där köpte vi oxå en massa!
Sen var jag å Mia tvugna att hitta nån stooor väska för att packa ner allt i för hemresan! Då stötte vi på en kille som va en sån där som ska locka med en till olika skumma butiker! Så han tog me oss till ett ställe där d hade en stooor bag som var PRADA!
Den ville d ha ca. 3000sek för!
Vilket vi tyckte var lite dyrt! Det slutade med att vi köpte den för 150kr. Vilket säkert var allldeles för dyrt! Men men!
Det va kul å gå in i d där butikerna som de bara öppnar upp dörrar så man kommer längre å längre in! Å sen slår d igen å där står man! Men det va kul!

När vi va inne i en typ Stadium affär så stannande en mamma upp å skickade fram hennes lille son för att titta närmare på mig! Hejhej!!!
Där köpte jag föresten min Nike väska med engelska flaggan på, som jag har rätt ofta! Bra köp!
Även denna dag så stannade lille putte tågen å tittade på mig! Hejhej!

På kvällen var det dags för World Cup! Det va otroligt häftigt! Kändes konstigt å sitta i bussen tillsammans med alla de andra dansarna å världens bästa par! D flesta av dem kände ju varandra! Vi satt bakom Stefano Di Filippo och Alexei Silde, Alexei va för övrigt min favorit. GRYM KILLE. Känns konstigt å sitta där tillsammans med dem!

Sen kom vi till hallen å då skulle vi gå in, men då va det fel ingång, då blev vi hänvisade till andra sidan, men när vi kom dit så blev vi hänvisade tillbaks. Då märkte man vilka som var något i branchen, om man nu inte visste det!
Danska Michelle Abildrup, en annan av mina favvotjejer, blev jävligt sur å visade det markant! Så där tänkte de inte behandlas! Vi andra tomtar till nybörjare sprang glatt efter å tyckte det hela var roligt, man e ju glad att man får va me!
Fredrik höll knappt på å komma in, för det va bara dansare som skulle få gå in! Men det såg arrangören till att ändra på! Jag har aldrig varit med om dess like till engagerad organisation.
Jag hade ju mailkontakt med arrangören innan tävlingen, och de var helt otroliga och fixade allt till det bästa! Så även nu!
Fredrik behandlades med stor respekt!
Han och Maud fick sitta på bästa plats tillsammans med några av de andra domarnas respektive, de satt bredvid den fantastiska Sirpa Suutari! Ojojojoj, lite avis va jag allt! Men vi fick hälsa å prata med Jukka & Sirpa vid frukosten, trevligt trevligt! Så d så!:)

Till World Cupen hade jag sytt upp nya helvita kläder å skaffat vita skor! Ojojojoj! När jag klev in i det i salen!
Det va sjukt! Heated innan oss va bra, en del på läktarna tog kort!
Sen när vi klev ut så hördes jordens sorl, låter ju larvigt, som om jag hittar på! Men jag kommer aldrig glömma när vi kom ut å ställde oss på ena sidan, å typ alla framför oss uppe på läktarn pekade å klappade å blixtrarna spattrade!
Även om de tog för att de aldrig sett nån svart, inte för att vi va bra, så va det häftigt!
Det va bara kul å dansa då, vi visste ju att vi inte skulle gå vidare hur bra vi än dansade! Så det va bara å ösa på å njuta av det ögonblick! Det va galet kul!
Där dansade vi i ett heat, där ALLA finalpar var med plus nåra till! Å nåra av paren va som sagt 1a å 2a i världen!
Det är rätt mäktigt å dansa bredvid dem!
Flera av paren va väldigt trevligt, å en av mina favvotjejer Nuria Santalucia, va väldigt trevlig! Va lite oväntat!

Vi dansade väl helt ok! Men åkte ju ut! Men vi slog iaf 2 par! Sen satt vi på läktarn å kollade!
När det va paus så gick vi till en restaurang bredvid å åt! Då stod det 3-4 servitriser och tittade på oss hela tiden, de va väldigt fascinerade av oss!:) Hejhej!

Just det, nu kom jag på en grej!
Jag hade med mina två resväskor, som e min bästis Dannes från början! Det är kodlås på dem, men det ena funkar inte.
Men det på den andra väskan gör det, men det tänkte jag inte på för jag använder aldrig den väskan!
Så när vi kommer till tävlingen å går in i det omklädningsrum som vi ska va i, det va uppdelat på olika länder, så ställer jag ifrån mig väskorna. Sen tar jag ut nåt å sen slår igen å sen snurrar på kodlås grejerna. För att det ska se ut som att jag låser, men som sagt de funkar ju inte.
När jag kommer tillbaks så öppnar jag den ena väskan, sen ska jag öppna den andra! Men på den funkar låset å jag har snurrat på grejerna å har inte en aning om va d e för kod!
Jag e Shanghai och Danne bor i Sydney, jag har mb med kontantkort, så jag kan inte ringa han å fråga!
Vad göra! Jag kände inte för att ta en sax å hugga sönder väskan inför de andra paren!
Jag mest skrattar å sitter å snurrar ett tag på kodelåset.................................................................................................................................................
..............................................................................................................................................................
...................................................................................................KLICK!!!!

VA?! Då går låser upp! Hur fan kan det hända att jag träffar rätt!

Så nu har jag berättat det iaf!:)))

Finalen var grym!
Efter finalen så ville en massa ta kort på oss efteråt å det va en väldigt lustig känsla att lika många ville ta kort på oss som på Stefano & Anna!
Men kineserna va väldigt artiga å snälla å uppskattade verkligen evenemanget, på ett sätt som man aldrig ser i Sverige ifrån publiken!

På kvällen var det avskedsmiddag i Skybaren, goda snittar å snygga dansare å domare med hög status!
Kul å få va me på en sån tillställning, å va kul å se Knut i sitt rätta element! Massa gamla danskompisar till han, å han var högt respekterad av alla dansare! Me all rätt!

Det va en underbar å helt galen resa! Tyvärr har jag inte så många kort från tävlingen! Men det var maffigt!

Tack å hej!

Shopping

Shopping med makarna Säborg!

Hela gängen utom Fredrik!

Det är dålig resår i mina byxor ifall nån undrar! Det är inte så att jag valde att bära magtröja i Kina! Mina ögonbryn va illa nog!

Matdax!

Dags å luncha på Pizzahut! Bästaste kompisarna!

TÅGET!!!!!!!!!!!!

Här e tåget som stannade å fotade mig! Eller iaf de som satt i gjorde det!

White

Den här bilden var med i det väldigt påkostade tävlingsprogrammet! Det var bild på alla World Cup par, å namn å så.

Vinnarna!

Stefano & Anna! Så kan man oxå se ut om inte är ful!:)

Alexei & Anna 2a plats

Alexei & Anna kom 2a

Diva me all rätt!

Martino & Michelle kom 3a

Nuria

Mirko & otroligt karismatiska och snygga Nuria!


Så det va det!
Snipp snapp snut
Det var en dansresa med Knut



Shanghai Del 2

Jaha då skriver vi lite till om Shanghai!
Ja första kvällen hade ju litit mot sitt slut, så vi gick å la oss!
Dagen efter så var det dags info i tävlingshallen! Så vi åkte dit, Fredrik har pondus å alla trodde att han var en världsberömd tränare å blev väldigt väl emottagen av alla funtionärer. Tyvärr hade de inte fixat med hans passerkort så han fick ta en rysk domares (som inte kom) kort.
Sen var det info för oss Världs Cup par. På fre så var det en IDSF tävling, alltså en tävling öppen för utländska par. Så där var det massor med, på lör så va det World Cup tävlingen, där va det bara ett par från varje land inbjudna!
På kvällen under IDSF tävlingen skulle det vara invigning för World Cupen. Alla skulle komma in från 2 håll, 2 par i taget. Med små barn som gick in med landets flagga framför. Sen va det ut på golvet å dansa samba! Stoooort golv, mkt folk! Inte som i Sverige nu för tiden i en gympasal me lite publik!
Där stod vi å de absolut bästa paren i världen bla världsmästarna å gick igenom. Kändes inte som att man ville inflika å komma me frågor å tankar!:))
Nåra av de andra paren va helt fnissiga över de 2 bästa paren å bad å få ta kort med dem å så. Det hoppade vi över!

Senare så var det dags för tävling, kineser e roliga! De tjoade och klappade och va en grym publik å fotoblixtarna smattrade!
De va väldigt förtjusta i å ta kort på mig, den enda svarta de sett ungefär!

Det va 100st som tävlade i IDSF klassen, mestadels kineser givetvis!
Det va alla andra klasser oxå! Å jag blev överlycklig, jag var i helt rätt land! Jag har väl alltid under min å Mias period blivit ifrågasatt för mina danskläder å vet att folk skrattat å tyckt att jag sett ut som fan!
Dock så hade jag å Mia synts å sett ut som att vi vore bättre än vi va!
Men i Kina så hade i stort sett ingen svarta byxor, jag såg nåra!!! Nåra av alla i alla klasser. Även de små hade färgade byxor å alla hade färgade skjortor i stort sett! I sverige har typ alla helsvart!!!
Dock så hade jag dagen till ära svarta byxor!!! Men jag sparade mig till World Cupen!
Hur som helst, jag å Mia dansade som jävla krattor! Såååå dåligt tyckte vi! Å va säkra på å inte gå vidare!
Så jag gick runt med byxorna uppknäppta å lallade efter första rundan!
Sen skulle jag hämta min landslags jacka som låg precis vid resultatlistorna, men jag ville inte gå å kolla om vi gått vidare för det visste vi ju att vi inte gjort så det kändes dumt!:)
Men va fan, lika bra å göra det! Så jag går dit!
ÖGONA STORA SOM TEFAT!!!
VA FAN MIA, VI GICK VIDARE!!!! HELVETE!!!
Vi ska dansa igen, i försa heatet! Helvete, de är på väg in på golvet nu!
Mia kasta av sig jackan å jag sprang ut å knäppte byxorna samtidigt!

Å sen ut på golvet med golvets helt klart största (och vitaste) smile!!!
Tittade upp på läktarn där Fredrik & Maud satt, som oxå tyckt vi dansat dåligt å inte trott att vi skulle gå vidare!
De bara gapade å skrattade
Så vi slog 30par, så jävla fetnöjd!
Finalen va grym, flera av mina favoritpar va me! Va kul!

Sen efter finalen så var det dags för invigning! Vi gick in samtidigt som nåt asiastiskt par på ungefär samma nivå!
Det va maffigt som fan, kändes lite lustigt å dansa samba framför typ alla d andra paren på världstop nivå!!!
Men va jävligt häftigt att ha fått varit med om!!! Lilla jag liksom! Knut levde så här jämt när han va på topp, men för mig, värsta grejen ju!!!

Tamtadam!!!

Här kommer vi ut! Å jag i nästan helsvart, hahaha!

Senare på kvällen bar det av till hotellet, vi gick ut å käka nånstans oxå! Sen va vi i hotellets skybar 122 våningar upp!

Nu ska jag göra iordning mig för fest!
Såg föresten att jag blivit mordhotad i en kommentar under ett tidigare inlägg! Ja, det är ju inte så förvånande i denna stad!

Tack å godnatt kanske passar!

Shanghai Del 1

Nu kom jag på att jag kanske skulle blogga lite, det va ju ett tag sen och folk skriker ju efter mina blogginlägg! Så då får man göra det!
Satt just nu å prata med min bästa vän Mia å tillika tidigare danspartner och mor till min gudson Elijah!!! Hon är mkt, men framför allt min bästis å alldeles alldeles underbar!:)

Mia å jag började dansa 1998, sen blev det ett lååångt break på typ 1,5år sedan började vi lite smått igen men fick avsluta och Mia tog en paus från dansen. Sen 2003 så började vi igen, skam den som ger sig.
Det var en kul och givande tid. Som jag skulle kunna skriva hur mkt som helst om. Den sista tävlingen vi gjorde var oxå den största. En Världs Cup i Shanghai!!! Jojo minsann!
Knut skulle dömma tävlingen och vi följde med och representerade Sverige, för det högst rankade paret i Sverige skulle inte göra det. Tack tack!
Så Knut, Maud, Jag, Mia och min andra bästis och tillika privata coach Fredrik skulle med!!!
Vi fick nåra sponsorer till resan och skulle åka tors-sön. En liten lagom tripp när man ska till Kina!:)))

Det va ett himla ordnande med VISUM och grejs. Det e ju typ så att för att få visum så måste man visa upp flygbiljett för in- och framför allt utresa, och betald hotellvistelse.
Men man vill ju inte gärna boka flyg och hotell utan å ha visum!!!

Vi som inbjudna dansare till Världs Cupen fick fina brev ifrån Kinesiska Danssport Förbundet och ambassad och allt möjligt. Så det va lätt å få VISUM.
Stackars Fredrik däremot.

Han hade inte fått nåt VISUM på måndagen samma vecka som vi skulle åka!
Å han blev stressad å milt irriterad me all rätt å kände att orken för att processa började tryta å att det här e bara å lägga ner! Det kändes verkligen hopplöst!

Men åh nej tänkte jag! Jag har inget emot stress å Fredrik ska me till varje pris! Så jag tog ledigt å Fredrik likaså å sen beställde jag biljetter tur å retur till sthlm på ons.
Upp, iväg till stället där de utfärdade VISUM. Skälla lite å fråga vart fan VISUMET var!
Jo, de skulel fixa det. D va bara å slå sig ner, å där satt vi å beskådade det mest oorganiserade arbete någonsin!!!
Å där satt vi...
Å där satt vi...
Å där satt vi...
Till de skulle stäng om 5 min...

Då gick vi fram å fråga vart VISUMET var, å fick till svar, va hette du???
Fredrik....

Jaha, det har vi glömt svarade kineserna bakom disken!
Då låg det kvar där, passet och diverse papper alltså, å ingen hade gjort nåt!
Då kan jag säga att jag å Fredrik tittade så pass snett på dem så man kunde tyda en uns av avundssjuka hos dem!

Sen fick han Visumet på nolltid!

Sen stannade jag å Fredrik i sthlm å bodde hos min farbror.
Å spenderade kvällen med att strassa min skjorta!:) Nya fina vita kläder hade jag!

Sen på tors så mötte vi upp, Knut, Maud och Mia på flygplatsen och sen bar det av!

På väg!!

Alla barnen kom in i Kina utom Robert för han är svart!
Skulle man kunna säga kort.
Alla knallade igenom tullen utom jag, jag räknade med att bli extra kollad som alltid för att man är svart och då givetvis potentiellt illegal flykting, knarklangare eller bara allmänt oärlig!
Så där stannas jag och tre tulltjänstemän granskar mitt pass nogrant. Jag har tyvärr ett pass som är väldigt olikt mig.
Det är taget när jag hade typ hockeyfrilla, för att förklara det enkelt, och polisonger som är rakade i ränder!
De köpte inte att det var jag hur jag än förklarar så det tillkallas dit 3 poliser av nåt slag med vapen och ej glada miner.
Jag förklarade att jag skulle tävla och allting, men de brydde sig inte. Det kunde inte vara jag. Jag förklarade att jag ofta ändrade utseende och frisyren och polisongerna hade jag för att jag då var med i en show och där jag och den andra dansaren hade samma frisyr! Vilket e sant!
Då kommer det bästa!
Den väldigt barska tullkvinnan, vi kan kalla henne MingMing, hämtar ett skjutmåt och ber att få mäta mina ögonbryn, avståndet mellan ögonbrynen, avståndet mellan ögonbrynens ände till ögat!!!

Det är ju kul så här, men inte när man står där! Ytterst stressande och kränkande tillslut!

Mina ögonbryn på passet ser ungefär ut som Charlotte Perrellis!

Så
För övrigt så blev jag smått kåt på den här bilden när jag va yngre, sen barka det käpprätt å helvete!

Men iaf, mina ögonbryn jag hade på mig när jag stod framför dom var inte fullt så plockade. Å då är det som ett mindre McDonalds M. Det är få som sett dem i sin naturliga form! Då är de som ett stort McD M. Ska nog faktiskt låta dem växa ut å sen be Fam. Pojen om jag kan få lite betalt som vandrande reklampelare!

Så MingMing trodde inte att det var jag. Jag va osäker på om Kina var rätt land å säga att mina ögonbryn på passbilden är plockade! Men jag förklarade lite grann. Sen kom Knut ångande och förklarade varför jag var i landet och tillslut så släppte d in mig!


När vi kom ner så väntade bilar på oss å det blev en färd på liv och död till hotellet!
Hotellet var ju inte precis nåt IBIS hotell utan väääldigt fiiiint och stoooort!
Å där fick vi bo gratis!!! Tack tack!!!

Anspåkslöst

Den lilla anspråkslösa receptionen!

Las Palmas

Vad är en lobby utan nåra palmer!

Room

Mitt å Mias rum! Bakom den högra rutan så var badrummet och duschen! Det bruna är en duk man hissade ner så man inte skulle se in! Men man såg ut! Kändes extremt konstigt att stå där å duscha medan man såg Mia utanför! Vilket resulterade i att vi släckte i badrummet för att man absolut inte skulle se in!:)))


F&M

Fredrik & Mia redo för utflykt!


Taxi

I receptionen finns en speciell delegation som är till för oss Världs Cup dansare som fanns där för frågor. Vi fick veta vart vi skulle åka för å shoppa. Så jag, Fredrik och Mia tar en taxi och Knut och Maud en. Vi vill åka till samma ställe, tror ni vi hamnar på samma ställe! Nä just det! Men det va ju som det va me d!
Här e jag å mia på väg i taxin!

Coach Fredrik

Fredrik som är en världsvan man fick sitta fram och styra färden!

U???

Borde inte U-svängen vara under sträcket???

Då var vi framme!  Nanjing Road!

OS

Dom fula små OS maskotarna!
Vi var ju där bara nån vecka innan OS drog igång!

Nånting

nånting mer

Mycket skrapor var det!

Högt ska det va!

Neon

Pharmacy förstod jag iaf!

OS Hoppet

Stora affisch namnet för OS, deras basketspelare! Vi kan kalla honom, Jing!

Tuff-Tuff

Flera sånna här små tåg åkte runt i stan, som nån form av sightsing antar jag. När det åkte förbi mig så stannade det å folk tog kort på mig. Sant!!! Ja, varsegod!
Jag kanske pryder en massa små kinsers väggar numera!

Glada?

Vi ser inte så glada ut!

Sen efter lite shopping så bar det av hem till hotellet. Knut & Maud hade oxå hittat tillbaks!
Vi gjorde oss iordning för kvällens välkomstmiddag för alla Världs Cup par. Vi kände oss lite ovana i denna situation, medan Knut va som fisken i vattnet, han kände ju typ alla å alla kände han, å alla undra vilka vi va som va me han! :-D
De första vi såg å som hälsade artigt var Steffano Di Filippo & Anna Melnikova, 2 grymma dansare som vann tävlingen som väntat. Hejhej, tänkte vi å satte oss vid ett annat bord!:-D
Knut & Maud hade platser bland domarna.
Jag, Mia & Fredrik satte oss vid ett bord dit senare nåra andra par skulle sätta sig oxå, par som jag gillar grymt mkt Zufar Zaripov & Anna Ludwig Tchemodourova från Österike. Såååå grym tjej!
Arkady Bakenov & Rosa Fillipello från Nya Zeeland, såååå grym tjej!
Jevgenjis Suvorovs & Andrea Zelinkova från Lettland. Knuts favvotjej på tävlingen!

Jevgenjis har vi tävlat emot flera ggr så han kände igen oss och hälsade!!! Hejhej, sa vi!:)

Sen började det, det var högtidligt och en massa tal, en massa!!!!
Så tillslut satt alla dansare å typ småsov!:)
Sen kom maten, hhahahahahahahahahahhahahaha!!!
Det va lite udda grejer, och Mia åt inget och inte så många av oss andra heller!
Det slutade med att efter allt så bestämde jag, mia å fredrik oss för att gå ner till KFC istället.
Och dit kom alla andra dansare sen oxå!:))

Middag

Zufar & Anna

Zufar & Anna. Nu hade Anna inte valt denna klänning till middagen, vilket man ju kan tycka var synd!

Arkady & Rosa

Arkady & Rosa.
Den här tjejen, fi fan! Stark som en mindre häst å så jävla snygg på golvet! Ja, bredvid med iofs!

Jevenij & Andrea

Grym grym kille, nästan lika bra som jag!

Det var första dagen!

Får nog fortsätta lite imorrn me min nostalgitripp back to China!
Gud, vem har orkat läsa allt detta! I så fall krävs en kommentar!

Udda konversation

Jag råkar ut för lite udda människor ibland, vet inte om det är för att jag är udda själv eller varför!
Ansiktsboken e ju ett udda ställe i sig, ibland skriver ju folk som man inte alls känner.
För ett tag sen skrev en tjej till mig, å jag kände att hmmmm jag kanske inte e rätt person å stöta på! Om man nu inte gillar å jobba i motvind!
Så jag va ju tvungen å se om hon fatta liksom å se hur vilsen hon va, tyckte att hon borde insett efter å ha sett nåra av Fashion Pack bilderna. Men men, men därav mina lite udda kommentarer.

Så här löd den konversationen:

Tjejen:
tjaa du va söt ♥

Jag:
Tja!
Hehe, tack!:) Å hur hitta du mig?!?!:))

Tjejen:
jag bara hitta dej

Jag:
Ok

Tjejen:
puss <3333

Jag:
Hehe, tack. Men jag e nog inte rätt kille å flirta me om d e tanken?:-)

Tjejen:
vaa

Jag:
Haha, ja skrev du puss för å flirta?!:))

Tjejen:
jaa puss

Jag:
Hehe, har du inte kollat nåra av fotona på mig?!:)

Tjejen:
joo

Jag:
Hahaha, ok. Menar att d e ingen vits å flirta me mig eftersom tjejer inte e min grej.:-D

Tjejen:
gillar du killar dåå

Jag:
Haha, ja.

Tjejen:
DU SKOJAR

Jag:
Nope

(Nu måste jag bara inflika att nu kommer det bästa)

Tjejen:
jooo <33

(Det är säkert så att man ljuger om det liksom)

Jag:
Så d e inte så stor idé å ragga på mig.:-D

Tjejen:
<333

Jag:
Men smickrande! Hehe, blev du förvånad?

Tjejen:
jaa det blev jag jag blev rädd

Jag:
Rädd? Varför?!

Tjejen:
FÖR DU GILLADE KILLAR

Jag:
Men det är väl inget å bli rädd för!

Tjejen:
JAG HAR VATT LEDSEN NU PRESIC :(

Jag:
Ok!??

(Nä nu kommer fan det bästa)

Tjejen:
JAA MIN KANIN BETT MIG JAG FICK INTE LOS HAN

Jag:
Ok, inte skoj!:)

Tjejen:
JÖR ONT SOM FAN

Jag:
Bit tillbaks!:)

Tjejen:
HAAH


Ja, va säger man!

RSS 2.0