Varför göra saker svårt när det kan va enkelt??

Är det bara jag som stör mig på det här med 3l mjölkförpackningarna??! Sökte efter en bild på en sån å hittade en på en blogg, så det är iaf en till som stör sig på det! Nu stal jag hans bild, ifall han läser det här!:)
Det går ju inte att öppna skiten, det blir ju alltid så att det sitter papper kvar för öppningen så man får skära el. klippa upp! Ska det va så???
Av nån konstig anledning så får kvinnor ofta upp förpackningen utan problem, iaf är det så på mitt jobb!
Men varför är det så svårt, varför sitter pappret så hårt! Då får man väl komma på en bättre anordning!

Jaja, en av dagens funderingar! Går antagligen under rubriken "Patetiska I-lands problem!"

HATA!

Långkallingar på!

Nu är vintern här!!!:)
Jag e ju extremt känslig för kyla för er som inte vet, min gräns går vid +10. Allt under det är kallt och det är då dags att ta på sig långkallingar!
Igår va d typ +5 på morgonen å lika idag! Det värsta va att jag inte hitta mina långkallingar, paniken steg inom mig! Men det va bara att bita ihop! Måste köpa nya nu iaf! Jag fixar verkligen inte kyla, om det är riktigt kallt så får jag sjukt ont i kroppen å musklerna stelnar helt å jag blir typ svimningsfärdig om jag varit ute för länge! Det är då man undrar varför man inte får välja vilket land man blir adopterad till!:) Men när jag nån gång blir rik så ska jag inte bo i Sverige under vintern, det har jag alltid hävdat att man inte ska! Om man nu inte gillar vinnter förstås!:)

Föresten, långkallingar har man ju enbart för sin egen skull! För å bli varm! D e ju ingen annan som ser dem!
Så kan nån förklara för mig hur en del killar kan köpa extremt dyra långkallingar av diverse dyra märken! Allvarligt alltså!!? D e väl helt idiotiskt! Men men...


Single Ladies

Då va tisdagen till ända!
Jobbat idag, sen va jag på landet å vattnade eftersom mina föräldrar e bortresta! Sen hem å sova lite, tisdag e ju sova-på-em-dag!:)
Sen iväg å köra aerobic, det är alltid lika kul! Härlig grupp!
Efter aerobicen kom Gurra upp, för vi skulle lära oss koreografin till Single Ladies med Beyonce, ska vi ha i showen!

Det finns ju enklare koreografier å lära sig om man vill lära sig nåt snabbt! Men det är en kul koreografi! Det gick jättebra, är kul när man kan koreografier till låtar så där!

Har smsat lite med Danne ikväll, min bästis som sagt som bor i Sydney sen 3år tillbaks! Saknar han som fan, men det är ju inte som att man kan ta cykeln å svänga över!
Han är väldigt ambitiös med sin träning å det syns om man säger så, själv e jag inte lika ambitiös!:) Usch, måste ta tag i det igen!

Nu e jag jättetrött i kroppen, så nu ska jag lägga mig å sova nåra timmar innan det är dags för jobb igen!

Massage behöver alla!

Å då tycker jag ni ska gå till en toppen tjej som heter Anna Wretling!
Jo det tycker jag!!!! Se så, pallra er iväg nu!

Massage behöver alla!

Fetaste babyn på barnhemmet!!!

Jag är exakt som Obamba, dvs. svart! Vilket betyder att jag antagligen inte härstammar från Sverige, å inte Vivalla heller i mitt fall!
Nope, jag e adopterad från Sri Lanka som d flesta ju vet! Jag kom hit som Sri Lankas kanske mest exklusiva exportvara det året!:)
I maj -82 landade jag på Arlanda, hela hallen var full med förväntans fulla människor och pressen...eller inte!

Mina föräldrar var nere i Sri Lanka i 1månad innan de tog med mig hem. De va där tillsammans med en grupp föräldrar som skulle adoptera genom en förening som heter Sri Lanka Barns Vänner. www.slbv.se
Nu är det enbart en biståndsförening, gå gärna in på sidan å läs å kanske bli fadder åt nån liten Robert.
Min pappa är väldigt aktiv inom föreningen och gör ett toppenjobb med olika stora projekt genom SIDA.

Adoptioner kan se väldigt olika ut, å många har inte så stor koll på adoptioner. En kompis till mig trodde inte att det kostade nåt utan att det bara var att hämta en unge!:) Vilket man kanske kan tro.
Sen kan det va så att man tom. får hem en katalog på barn från ett barnhem å så får man välja! Vet om de som gjort det! Väldigt knepigt! Men men...

Men det kostar självklart att adoptera, ganska mkt beroende på vart ifrån man adopterar! Det är skillnad på folk å folk!:-D
Nä, men det beror ju på hur långt bort det är å allt möjligt!
Jag va rätt dyr, men värd varenda krona!:)

Mig fick d inte välja, men d fick ett kort mig innan d åkte ner har jag för mig!

Generellt sett så är väl barn på barnhem i fattiga länder inte så stora! Förutom Robert!!!
Jag va en boll (läs. negerboll)! :-)

Jag va så stor så en del av kläderna mamma å pappa hade med sig passa inte, de fick köpa nya el. om de lånade från de andra föräldrarna! Kommer inte ihåg exakt! Men vilken syn jag måste ha varit!
Jag var på landet idag, å då brukar jag ibland kolla i 2 fotoalbum, ett från när mina föräldrar bodde i Afrika å så det albumet med kort från Sri Lanka.
På ett kort stor alla föräldrar paren med sina nya bäbisar, alla e små utom jag!!! Jag e typ dubbelt så stor!:)

Undra varför, om jag åt väldigt mkt! Jag misstänker att det kan va så att de gödde mig med chips å att det är därför jag är chipsberoende! Hmmm...

Jag va en tjockis ganska länge som bäbis! För er som sett min patenterade gravidmage som jag kan spänna ut till ofantlig volym förstår att den alltid funnits med när ni ser de här korten!:)

Jag har tagit kort på foton med mobilkameran, så det är inte så bra kvalité!

Det här e ju ett ganska meningslöst inlägg, men det är kul med meningslöst snack ibland!

Mamma och Jag!

Mamma och jag. Jag tror det här är ifrån Sri Lanka. Jag ser skeptisk ut! Men precis som vita barn som börjar grina när de ser en svart person för första gången så kanske jag va skeptisk oxå!:)

Här har ni min mage! Haha...jag va rätt gosig!

Ja, ni ser ju! Inget utmärglad barn här inte! Kolla in låret! Haha...

Norge

Nu e jag hemma från Norge!

Igår blåste vi till Norge i The White Pearl!!! Dvs. mina vita racerbil! Den e faktiskt jäkligt pigg!
När vi kom till hotellet så va Sandra tvungen å prova klänningen som vi fått omsydd, vi befarade att den va alldeles för kort! Vilket stämde! Vi provade å fixa till den, men det va ingen ide! Man såg mer än va som va nödvändigt liksom!:)
Så det fick bli den vita klänningen, det blev min uppgift att sy i en ny bh (stora bröst e för det mesta ett plus) å sen strassa den lite mer!

Vi va å kollade tävligen en sväng, va standard på lördagen. På kvällen käkade vi på Pepes Pizza me hela Örebro gänget! Hade jättetrevligt!

Senare så satt jag, Fredrik, Sandra, Jakob och Miranda på vårat rum å snackade å sydde å hade skoj!

Som vanligt när man e på hotell å måste sova tidigt så går ju inte det! Å jag kan ju absolut inte hålla käften! Men tillslut så.

Idag va det tävlingsdag!
Det är kul med internationella tävlingar, kul å tävla mot superbra par, å extra kul å få se dem. Vi va 38 el. 39 par i vår klass.
Första dansen, Samba! Allt går käpprätt åt helvete!:-D Jag får för första gången på tävling en riktig blackout, har inte en aning om va jag ska dansa för steg! Inget funkar! Det måste ha varit den sämsta samban som nånsin dansats! Det är svårt å koppla bort det i de övriga danserna så det gick ju så där!
18 par gick vidare å sen var det 2nd try för oss andra, därifrån skulle 8st vidare! Va rätt givet att vi inte skulle gå vidare. Men vi dansade på, inte särskilt bra men bättre! Vi kom på 26e plats. Å va jättenära att vi skulle gått vidare. Så d va skoj att det gick så bra iaf!

Imorrn e d träning å då kommer väl dödsdomen från Knut gällande tävligen!:)


Va kul å se finalen! Nåra par som jag gillar skarpt va me så det va kul!
Sen blåste vi hemmåt, en del billister gjorde misstaget och körde om The White Pearl i tron om att den lilla vita bilen orkar nog inte me i tempot! Men dom blev snart omkörda själva! Höhöhöhöhö...

Har varit å hämtat odjuret Zingo! Nu blir det sängen å imorrn e man ledig, sköööönt!

 


"Jobbar hon i Glanshammars kiosken?"

Idag sov jag lite längre än jag tänkt mig, sen bar det av till Glanshammar till mamma å pappa.
Skulle ju lämna MP3 spelaren till mamma. De ska ju vara i Tyskland 1v på bussresa nu, å mamma ville ju ha musik då. Det blev ca 180st låtar, vilket ju inte e så mkt för folk tillhörande iPod gruppen!:) Men mamma hade trott att det skulle vara 17 låtar å pappa tyckte det hade räckt med 7 låtar! Musik har inte så stor betydelse i hans värld, det har inget som är kommersiellt iofs! Vilket jag tycker är fascinerande och bra att man bryr sig så lite om allt som är "inne"!
Dock har min pappa en förmåga att pricka in topp tre i Melodifestivalen! Nu va d många år sen jag kollade den med dom, men då gjorde vi som väl många familjer, vi röstade vilka vi tyckte skulle komma 1-2-3.
Grejen e att pappa har inte en aning om vem nån är, Nanne Grönwall, Alcazar, Lena PH m.fl. har han inte en aning om vilka det är. Pratar man om nån kändis så kommer alltid frågan:
"Jobbar han/hon i Glanshammars kiosken?"
Nej
"Då vet jag inte vem det är!"

:-D
Iaf, så lyckas pappa typ alltid pricka in topp 3! Skumt!

Men iaf, lämnade MP3n. Sen passade jag på å betala lite räkningar där ute!

Sen blåste jag hemmåt, lite stressad för jag hade inte hunnit hälften av vad jag tänkte med dagen! Va tvungen å åka till Forex å växla in Norska pengar! Sen till HM å köpa 2 linnen!

Sen hem å kasta ihop kläder för att sedan blåsa vidare till Frövi, alldeles för sent kom jag iväg! Å lyckas förstås hamna bakom en timmerbil på vägen mot Frövi! HURRA!
Hann iaf dit! Idag va ju dagen då en svart man skulle gå på Frövis mark, å som om inte det va nog, gå på aerobic i Frövi!!!
Det va på Judo klubben!
Det va ett kul pass, svettigt blev det! Å nu har de nog mkt å snacka om i Frövi, vem var den svarta killen? Han va ju här med Gustav så då måste han ju vara sån där bög?!! Är dom ihop???
Gustavs föräldrar skrattade gott åt att nu har många nåt att snacka om!

Senare på kvällen så bjöd Gustavs mamma på middag, torr (enligt henne) och god kycklinglassange!
Smaskigt! Sen satt vi å snackade om allt möjligt från bögar, andra världskriget, spöken, vapen, sprit, Robinson m.m.!

Trevlig kväll som nu avslutas med att packa inför Norge resan! Längtar!!!

Bloggar för ammande kvinnor!

Dels har jag inget bättre för mig, därför rasar det in inlägg ikväll!:) Dessutom så berättade Johanna ikväll att hon tycker det är bra att jag skriver låååånga inlägg för de kan hon läsa på natten när hon ammar. Å det har fler kompisar sagt som är i samma situation! Det är ju kul att man kan göra nåt för ammande kvinnor!:-D

I veckan så har Knut pratat mkt om att det är vikigt att se ut som en latindansare all the time ungefär!
Att man inte kommer till träningen i ett par mjukisbyxor å en stor bylsig tröja! För det är ju omöjligt att få samma känlsa som när man står på tävlingsgolvet i finbyxor å tajt skjorta eller en liten sexig klänning!
För mig är det oförståligt hur man kan träna i t.ex. mjukisbyxor! Jag skulle dansa som en kratta i det. Men det är ju olika!

På danstävlingar för er som inte varit på det så är det ju som tagit ur en modevisning typ! Iaf vad det gäller paren i den högsta klassen, alla ser perfekta ut! Tjejerna ser ut som modeller, snyggt fixat hår, perfekt make, snygga kläder, hööööga klackar!

Sandra e inte så mkt för den looken privat, men vill gärna ha lite sånna kläder just till tävlingar å så! Så då tänkte jag att jag köper lite grejs om jag ser nåt!
Hittade ett par skor som jag köpte, horskor som Ann Marie kallar dem!

Snygga va! Helt min smak!!! Kan säga att Gustav gillade dem väldigt mkt, och jag kan se dem på hans fötter, i sin drag-roll dvs.!:)

Horsko


Dansens SVARTA får!!!

Ja, d e nog jag vad det gäller kläder iaf! Har nog ofta varit många danstränares exempel på hur deras elever INTE får klä sig på tävlingsgolvet!:))
Men nån ska va det oxå, dock så har jag synts mest oxå!!!

Hittade massa bilder, kul å lägga ut lite! För tillfället har jag inte så galna kläder, men jag är för den sakens skull inte tråkigt klädd på dansgolvet!

Min å Mias grej var vår look, hur förskräckliga kläder vi än hade så syntes vi å tjänade på det! Jag hade inte extrema kläder för att vara extrem, men för att jag trivdes bättre i den typen av kläder å inte i en matt svart tråkig skjorta, som de flesta andra!
Om jag redan är svart så är det lite smartare å ha en färgad skjorta!

Den här skjortan vart det snack om, ojojoj, fick mkt kritik för den, Knut va inte särskilt glad heller!:) Men han har vant sig! Typ!

Mia hade en rosa klänning, kjolen var klippt i ett rutnät. Självklart va min arm given!!!
Att en rosa arm kunde uppröra så många!:)

Skjortan från helvetet!:)

Ja, hur kunde jag se ut så här! 2004 var året!

Men den här skjortan! Har ingen bättre bild nu! Den va verkligen extrem! Svårt å se på den här bilden! Men Mia har alltså en orange byxdress där benen är fulla med fransar!
Å jag har en orange skjorta, med fransar på armarna á la kåboj, och fransar format i ett V på bröstet!:) Plus att det är öppna fält på båda sidor som är snörade! Så det mörka man ser är alltså min hud!
Jag ångrar inte att jag haft den men skulle inte ha den igen!
Men den skjortan fick jag massa kommentarer om att den va cool å allt möjligt! HALLÅ! Va hände liksom!

Jorå så att...


De här kläderna gillade jag, (vet att jag har nån sjukt fjollig posé) tog 2 sidenband å slingrade upp längs vänstra benet å över till högra armen! D va snygga tyckte jag, inte alla andra, men jag!:)

Hade vit huvudkåpa till, men det passa inte!:)

Just nu e jag väldigt strikt med svarta byxor å svart skjorta, dock med mkt strass!:)
Men det blir snart färg igen!




Tre efterblivna gringos!

Hitta den här bilden när jag kollade igenom gamla bilder! Haha...va fina vi e, eller hur Thomas?!:))

Finn ett rätt!

Bonnbrudar och tjejer med mustasch...

Idag va jag ledig på fm, åkte upp å köpte en MP3 spelare till mamma, hon å pappa ska till Tyskland på bussresa 1v el nåt på fre, å då vill hon ha musik å lyssna på! Så nu har jag suttit å laddat över låtar!

Idag blev det lunch med Gustav på MERA. Jag tog en ceasar sallad med kräftstjärtar, va riktigt gott!
Sen bar det av till jobbet för möte innan jag for till dansen.
Idag va Miranda tillbaks efter sin Cypern resa, måste ju skriva å hälsa till Miranda här ifall hon läser!:-D
Ingen har så sköna å roliga kommentarer som Miranda, helt outstanding!

När Jakob & Miranda dansade paso-doble idag medan de andra paren tittade på så frågade jag en kille som nyss börjat dansa latin om han tyckte de dansade bra. Fick till svar: "Eh, inte vet jag!!! Fråga mig om tio år!!!"
:-D Helt rätt!:)

Sandra e förkyld inte bra, i helgen ska vi ju till Norge å tävla! Men hon hinner förhoppningsvis piggna till mer innan dess!
Efter dansen så var det rep med Fashion Pack, det gick bra! Vi slutade lite tidigare än vanligt å bestämde att åka till MAX å käka. När vi närmade oss MAX vid eyravallen så insåg vi att det ju varit match å me andra ord fullt på MAX där så vi drog till Eurostop.

Där stanna hela max upp när vi klev in, att det är så fascinerande med bögar 2009! Men som Gustav konstaterade, "vi är ju nästan ute i förorten de är inte vana med håååmåååsexuella"!:-D
Stod nåra killar i 18års ålderna framför som varit på fotboll, vilket man såg på tröjorna! Den typen av killar blir alltid väldigt stressade av bögar verkar det som, vilket ju är extra kul! Hahaha...
Just det, rubriken! Va ett gäng vivalla-brudar bakom oss som hade väldigt kul åt oss, men när man tittar på dem å säger hej hej så dyker blicken ner i marken, grow up!!! Å va nåra tjejer längre bak som hade ännu roligare, men som sagt om man 2 fula bonn brudar med ridstövlar å luktar hästskit eller 3 tjejer med ögonbryn som McDonalds M och mustasch så ska man inte skratta först!

Men vi bjuder på det, i vanliga fall så brukar ju folk betala entré för att titta på oss! Men vi tänkte, vi är ju i förorten, vi bjuder på det, typ som välgörenhet!:)

JA, MALIN JAG VET ATT JAG SKRIVER ALLDELES FÖR LÅNGT!

Fick paket från www.shock.se idag, grejs jag beställt!
Me like!


Handske

Rutiga handskar, köpte 2st förstås!:)

Nitar

Nitar gillar jag!:)

Schack

Jag gillar schackrutigt! Jag har ett skärp som är exakt som detta armband, så va tvungen å ha det här!


Silver nitar

Sista armbandet!:)

Dags å sova! Godnatt!!!


Vad är klockan? Vad är det för år? Vad har jag försovit mig till?

Idag har jag jobbat, idag slutade jag kl 15! Det gör jag en dag på 6veckor så jag blir ju överlycklig varje gång den dagen kommer!
Å om jag hinner så brukar jag sova efter jobbet på tisdagar innan jag ska till aerobicen!
Generellt så gillar jag inte å sova på dagen el kvällen så där, för när jag vaknar så vaknar jag i PANIK! Alltid! Å tankarna rusar genom huvet, VAD ÄR KLOCKAN, VILKEN DAG ÄR DET, VILKET ÅR ÄR DET, VAD HAR JAG FÖRSOVIT MIG TILL???????

Men idag hann jag sova en del eftersom jag slutade så tidigt! Va skönt! Vaknade me lite mindre panik än vanligt, men trodde ändå att jag försovit mig! Brukar ofta drömma att jag försovit mig oxå, som extra krydda!
Ja, just d...mina drömmar e ju ett kapitel för sig! En del av mina nära vänner vet hur mina drömmar brukar se ut, men det kan man inte berätta för alla! Ofta är det sjukt makabra drömmar som skulle få SAW filmerna att framstå som Björnes Magasin i jämförelse! Usch, ja ja...som en hint så dör alltid minst en, å jag blir för det mesta jagad! Dock så brukar jag kunna ligga å tänka samtidigt som jag drömmer, "nä nu vaknar jag för nu är det otäckt! Typ så!

Vaknade iaf å såg att frisyren efter tuppluren var knullrufs, enbart pga. sömn tyvärr! Det är så lyckat å se ut så 5min innan man ska till aerobicen! Men tack vare Klippotekets sprej så fixade det sig, tror jag!:)
Aerobicen gick bra, hade gjort om passet lite!

Sen bar det av till Karl Johan Skolan, där vi repar nu med Fashion Pack.
Jag gillar inte skolor, usch...btw!

Vi repade in vårat nya öppningsnummer, det gick jättebra! Fick mkt gjort! Men då hade de andra suttit å pratat av sig 1h innan oxå!:-D
Maggan va skeptisk till en del grejer jag föreslog, haha, men det blev bra å kommer bli toppen sen!

Hamnade hos Lotta senare, kul å ses å prata av oss lite!
Nu sitter jag är å borde gå å lägga mig, undra va man ska drömma inatt! Undra vem som ska dö!:)

Gustav inne på brottets bana!:)

Jag kommer nu ange Gustav som tjuv!:)
Men det kommer senare i inlägget...

Vi va ju bjudna till Lotta på middag, Micke och hon bjöd på Fläskkarré å potatisgratäng! Såååå gott! Lotta e ju en gud i köket!
D va supertrevligt, Micke e jättetrevlig å toppen så det är skoj! Glad för Lotta!!! Å för Micke med!:)

Alla Lottas barn va där, låter som att hon har typ 15st men de är 3!:) Kul å träffa alla. Jag å Gustav drack diverse viner, nåra mindre goda! Men en sort va jättegod!
Jag tycker alltid det är så kul å läsa beskrivningarna av viner, för jag fattar inte hur de får ihop det. Det kan ju va typ. "Torrt vitt vin med smak av päron, jord, bivax, en aning asfalt och kiwi", eller nåt i stil med "tutti frutti, marmelad kulor, gummi, sommarsol och en ton av kåda..."
Liksom hur då?! Just det där med jord tycker jag är skumt! Men men...

Sen bar det av till Strömpis, Niklas & Jonny skjutsade oss tid! Tack för det!

D va rätt mkt folk på Strömpis, träffade på Maggan, Niklas och Olof! Niklas är bland de roligare människor jag träffat! Hahaha, så jävla snabb me roliga kommentarer å underbar ironisk ton! Det blir inget kul alls att återge, men vi garvade mkt!
Gustav och jag garvar fortfarande åt när vi stod i kö till strömpis å skulle betala å Niklas vänder sig om å skriker till vakterna "TA MAGGAN HAN HAR STJÄRTEN FULL MED KNARK!!!"
hahaha...

Sen bar det av i Niklas och Olofs bil mot norr för efterfest. Men hon som hade festen kom aldrig!:) Så vi drog till Statoil för å köpa mat, å där e d ju alltid en härlig blandning av löst folk på natten! Vi beställde hamburgare men fick inte det vi skulle ha å hade betalat för så som kompensation så kom Gustav plötsligt med 2 kanelbullar som han tog! Inte mer än rätt, men Gustav ångrade sig grymt efteråt!!! Han kände sig som en brottsling, tänk om nån såg, va skulle efterföljderna bli!:-D
Efterföljderna blev inte mer än att vi va en kanelbulle mättare efteråt!:)

Sen åkte vi hem å mumsa hamburgare å natur chips å godis å lekte me Zingo. Just d, vi snacka me Stefan i telefon oxå!!! Måste ju åka upp å hälsa på min skåjt snart!!!

Idag sov vi länge as usual, sen bar det av till Frövi å Gustavs underbara mamma! Hon e verkligen hur härlig som helst! Hon bjöd på kladdkaka å grädde, som ju Robert älskar!!!
Vi satt å diskutera gamla tv såpor som Rederiet å gamla barnprogram! Vart en trevlig nostaligsk kväll!:-D

Nu har jag lämnat Zingo till Thomas å sen köpt pizza! Det är jag värd, varför vet jag inte men jag bara är det!:-D

Anekdot ur mitt liv! Engelsktalande redan som barn!

Av nån anledning så kom jag å tänka på en lite lustig händelse från min barndom idag! Å eftersom alla vill veta så ska jag självklart berätta!

När jag va 7år så va jag å mina föräldrar i England i 2 veckor tror jag det var, på sommaren! Vi tog färjan över, kommer ihåg att jag lärde känna en kille som jag sprang runt å spelade enarmad bandit med å faktiskt lyckades vinna en stor summa pengar med! Så där så det rasslar till så att alla andra runt omkring tittar å tänker typ "jävla ungar, varför inte jag!"

Sen i England så gjorde vi inte som de flesta som åker på semester, dvs. bor på hotell!!! Nej nej, vi hade med bilen å sen va det en campingsemester!
Har ni nånsin hört om nåra som åker till England å campar på semestern! Nä, inte jag heller!
Men det va skoj, jag har campat en del så det va liksom inget konstigt!
Kommer ihåg att på en camping så träffade vi nåra andra svenskar å jag blev kompis med en tjej som hette Ellen (för er som inte vet så har jag extremt lätt å komma ihåg namn) men jag tyckte det va roligare å kalla henne Ellen Kantarellen. Jag va oerhört rolig redan som liten!!!:-D

Sen bodde vi oxå hos en tant har jag för mig, som liksom hyrde ut rum.
Då va vi iaf i en stor matbutik en dag å skulle köpa ris, men vi hitta inget. Jag gick runt å tänkte att jag ska hitta et först! Så man får lite stolt så där som barn gärna vill!
Jag kunde ju inte ett ord engelska i princip. Men sen så hade man ju skojpratat engelska, å brutit så där som när man skojar! Så jag hittade en som jobbade där å tog tag i han, å sen så sa en liten svart menlös Robert, "Vääär fääääns raaaajjjjsss". Å då lät väääär som Where och raaajjjjsss som rice. Så han nickade å tog med mig till en hylla å gav mig en stor påse ris.

Sen hittade jag mamma å sa att jag frågade "han där" om vart riset fanns å så fick hon påsen!
Hon tappade hakan kan jag säga!!!

Hehe, ja d va den händelsen!:))

Nu kommer snart gurrisnurr å sen blir det middag hos Lotta!




"Nu kommer bögarna"

Igår fredag så skulle vi showa på Folkets Hus i Örebro, alla ungdomsgårdar i stan hade nån gemensam fest för tjejer. D kändes lite sådär fel krets å showa för, inget emot just dem! Men vissa grupper å dragshow går inte alltid ihop.
När vi kom dit så va d första man hörde "Nu kommer bögarna!!!"
Tack å hej känner man då, d här blir bara miffigt å d kommer sitta å skratta å så! Vilket inte gör mig nåt egentligen, men det är roligare å showa när det är bra publik!
Men de tjejerna som sa så fick tydligen en utskällning å sen va d bra!

Sen körde vi igång å vissa nummer gick inte hem, va inte deras humor å så! Beroende på att de va rätt unga! Men i övrigt så jubla de massor å d vart riktigt skoj! Så d va toppen!

Sen va Gurra tvungen å åka till Frövi å lämna tillbaks sin pappas bil så jag åkte bakom med min vita pärla å vi brände upp till Frövi å sen tillbaks i min bil. Man kan åka till Frövi på en kvart!:)

Sen gick vi alla till Strömpis, va inte så värst kul! Men men...det är som jag sa! Ibland är det roligaste med att gå ut på krogen när man får gå hem å köpa pizza på vägen!:)
Nu blev d iofs Hålet i Väggen, Zingo blev överlycklig när han fick hamburgare till nattmat!:)

Kl 14 hade vi ställt klockan idag så vi skulle hinna å åka till Systemet å köpa lite viiiin. Gustav skulle ju alltid ha kunnat sova till kvart över aldrig! Ikväll ska vi till Lotta, Micke e här å de ska bjuda på middag! Sen blir d väl utgång! Antar Strömpis.

Gustav tog nyss the White Pearl å drog till frövi en snabbis, fick sms nyss "Jävlar va pigg den är!!!"
Jojo, så är det så ni vet alla ni som skrattar åt min gamla kärra!:-D


Nya dansskor!!!

Torsdag, snart helg!

Jobbat idag sen dansat, gick bra idag! Fast ibland inser man hur jävla kass man e på vissa grejer fast man dansat i en massa år! Jag har hoppat över så mkt grunder inom latin för att jag började dansa med en tjej som tävlat i många år. Så jag fick liksom hoppa över massa kurser å hoppa in i hennes på en gång! Vilket syns nu! E inte alls så bra på basic som jag borde va! Men men...
Sandra fick köra hårt idag, Knut va på hela tiden! Vilket är toppen å det vill man ju som dansare så det är skoj! Hon blir bättre å bättre, superbra tjej som e duktig på allt hon dansar! Å hon lär sig sjukt fort, det gör tyvärr inte jag!:)
Idag hade Knut me sig nåra dansskor, han hade fått dem i Kina när han va där å dömde Junior VM! Ett par i skinn å ett par i lack! Jag har aldrig gillat latin skor i lack, tycker att de ser för mkt ut som standard skor (standard= vals, quick step, tango, winer vals och slowfox) lite för strikta å så  e d stela, iaf förr!
Men d här va sååå snygga, lite annorlunda, sticker ut...passar mig å min dansstil å look perfekt! Precis som jag!:)
Å så va d assköna å mjuka så man får sträcka å böja på fötterna hur man vill!:)

Så tack Knut!

Hahaha, nu kom jag helt plötsligt å tänka på hur orealistiska framtidsmål man har som barn å som jag hade va d gällde dansen!
Knut har ju blivit världsmästare i Latin å Europamästare i tiodans, om det inte va världsmästare där oxå. Iaf, jag dansade ju standard förut me som de flesta gjorde då.
Jag vet att jag hade som mål när jag va typ 13-14 att jag oxå skulle bli världsmästare i tiodans! HAHAHAHA!
Självinsikt NOLL! Jag va såååå dålig i standard, å då menar jag totalt jävla usel!
Jag skulle garanterat dansa mkt bättre standard nu om jag fick fem danser!

Men men...roligt så här i efterhand!

Så här ser pjucksen ut iaf!

Skor



Addicted to Chips!

Det är ju ingen nyhet för dom som känner mig att jag älskar chips! Kommer ihåg när Danne fyllde 25år å hade stor fest på strömpis me typ 40-50 gäster. Alla fick en liten påse med godis vid sin bordsplats, utom jag som fick chips i min!:-D

Jag hade tänkt att jag inte skulle käka någe godis ikväll!

Sen efter dansen ikväll så åkte jag å skulle handla havregryn, till morgongröten! Då har de jävlarna till personal på Ekershallen (god bless them) ställt fram en ny chipssort! Om jag så tog av mig linserna så skulle jag kunna se en ny chipssort på mils avstånd! Där stod den i hyllan, gyllengul å limegrön å lockande! Så jag fick med mig en hem! Jag måste köpa om jag ser en ny sort, det är nog det enda jag alltid kommer hålla no matter what!:)
Så nu sitter jag här å smakar nya Sourcream & Bearnaise chips! Udda smak! Å utlåtandet!
2,5 chips av 5! Tyvärr! Bea smak e inget lyckat på chips, chips känns feta vilken smak det än är, men bearnaise gör det inte mindre fett liksom! Nja...sådär!

För övrigt på tal om å handla mat å sånt!
Varför vänder ni inte streckkoderna rätt, ni som inte gör det?!??!? Vavavavavavavava???
Fruktansvärt irreterande!:)
När Danne å jag delade lgh å handlade ihop så tyckte han det va ytterst roligt att lägga varorna med streckkoderna åt hel fel håll! Å jag stod å vände dem rätt, men han fortsatte å tittade ner å fick ett större å större å leende på läpparna, (inte för att jag såg men jag såg det sen) å när han antagligen hade mungiporna vid öronen då brast det å jag blev tokig på han!:-D Det va samma visa typ varje gång!:)))
Det är flera kompisar som tycker det är skojigt å göra!
Men varför gör inte folk det???
Tänk på de stackars kassörskornas axlar å dessutom går det jävligt mkt fortare!!

Djupa tankar!

Goodnight vicar!!!

Sådär lyckat


Fläskkarré is the shit!

Nä, men va roligt! Precis när jag hade skrivit klart så hängde sig datorn! Grrrr!

Tisdagen är slut! Jobbat idag, plockade typ 15liter plommon på jobbet å sen gjorde jag massa pajer å sockerkakor med plommon i! Min hemmafru gen som tog överhand!

Sen åkte jag hem å sov en stund innan jag åkte till posten å hämtade paket som kommit! Skoj skoj!
Aerobicen ikväll gick bra, inget spöke va där när jag släckte!:(
Ikväll blev det kvällsmat hos Lotta, pasta med otroligt god kycklingsås! Hon e ju grym i köket btw!
Jag öppnade mina paket, ett par jeans som jag köpt på tradera för typ 200kr. Blev jättenöjd!
3 par kallingar från ebay, jättesnygga, ett par va jag bara tvungen å köpa för att de va lite roliga, bild kommer här. Gurra blir nog lite avis!!!
Sen va det en flaska brunkräm åt Sandra, tävling i Gardemoen nästa helg!!!

Just d, åt fläskkarré på jobbet idag! Fläskkarré e nog det godaste jag vet! Tröttnar aldrig!
Om nån nu vill förföra mig så bjud på fläskkarré, då är jag din om inte för evigt så iaf för en natt!:-D

Nu ska jag ringa Stefan å se om han svarar! Sen e d sova som gäller!

Hello Kitty

Hehe! Tjusiga va:)

Jag har ju varit gift!!! Å fick ett turkbarn!

Kom bara på det nyss, att det måste jag skriva ju! Som sagt, blogga e mest terapi för en själv!:-D

Hos världens bästa dagmamma Ann-Marie, eller som hon hette för oss barn Ammari! Så trodde jag att det stavads till jag va typ 9år!:)
Nåra barn kom å gick, men vi som va det ständiga gänget var jag, Matte, Gustav som alla gick i samma klass, Gustavs lillebror Erik, å sen Kerstin och Lisa som va systrar. Vi hade askul hos Ammari, det är nog nästan den bästa tiden i mitt liv! Kunde inte ha fått bättre start på livet! Kan nästan bli tårögd när jag tänker tillbaks på den tiden, för det va så underbart! Hon va underbar!!!

Jag lekte ofta med Kerstin & Lisa utöver tiden då vi va hos Ammari! Jag å Kerstin va bra kompisar så bra att vi skulle gifta oss faktiskt!!! Det planerades ordentligt kan jag säga! Väldigt seriöst!

Jag va nog 7år ungefär å Kerstin 8år i så fall!
Så här gick det till! På Ammaris garageuppfart i Hagaby stod vi! Gustav var präst å hade nån bok han läste ur!
Matte var bästmän och Lisa var brudtärna!
Det bestämdes även att vi ju skulle ha barn, på den tiden så skaffade man fortfarande barn när man va ung å gjorde inte karriär först som nu! Så vi hade en av Kerstins dockor!
Gustav va väldigt grabbig å bestämde att det självklart skulle va en pojke så han målade dit skägg å mustach på den lilla dockan!!! Nu i efterhand så förstår jag att Kerstin måste ha vänstrat med nån brevbärarturk!!!:)

Sen sa vi löftena å jag satte på Kerstin (!) hennes ring, som var en hårsnodd, ni vet en sån där lite luddig, typ frotté eller nåt! Sen fick jag min ring! Om vi pussades kommer jag inte ihåg!
Allt va frid å fröjd å vi va gifta å jätteglada!

I ungefär 3min!

Sen blev Lisa så sotis för att hon inte fick vara gifta så hon tog våra ringar (läs hårsnoddar) å klippte sönder dem!
Å då blev ju givetvis skilda insåg vi, så vi levde lyckliga i ungefär 3min!
:-D

Hur det gick med ungen vet jag inte, jag betalar iaf inte nåt underhåll å hoppas det inte kommer nån räkning nu!

Hittade nyss Kerstin på Facebook, skoj! Hon har varit Lucia i Örebro, tänk att jag varit gift med henne! Det ni!!!


Kan Zingo spåra upp bajs??

Ja, jag tror det!:)

Idag när jag vaknat, så åkte jag å Zingo till landet. Jag hade tänkt göra samma räkpaj till mamma å pappa som jag gjorde på jobbet i fre, ja inte samma, DAAAAAHHHH, skämda räkor e inge bra! Men en likadan!:))
Mamma svarade inte när jag ringde, förstod att hon va i skogen! De plockar ju som sagt onormala mängder svamp, men nu hade hon plockat lingon! Som d ju äter onormala mängder av!:)

Innan vi skulle äta så gick jag å Zingo en promenad på vägen, då får han gå utan koppel, å jag gick en bit före då, tror fan att han lyckas hitta en klick skit å rulla sig i! Å han slutar ju inte fast man skriker åt han, man får gå fram å lyfta upp han! Arg blir man! Då var det bara å ringa blocket å lägga in en annons på "Kelvänlig rumsren hund säljes för 2kr."
Han lyckas typ alltid hitta skit å rulla sig i på landet, tror han e med bajs som en knarkhund är med knark!
För övrigt, knarkhund, vill hunden verkligen leta knark om den får välja!???

Sen hjälpte jag å mamma till me att sätta upp en stupränna på ett av uthusen! Blev bra, ingen ramla av stegen!

Sen hem å dansa me Sandra, gick bra! Å sen körde jag å Jakob kondispasset, Simon kunde inte va me idag! Han är i Tjeckien på disco VM. Han kom 5a, fatta grymt! 5a i världen!
Själv kom jag trea på danstävlingen på mellanstadie discot en gång!!!

Mellanstadie discon e ju en epok det oxå! Det får bli en annan gång!

Ikväll va d möte me FP, som står för Fashion Pack och inte FolkPartiet som en del tror ibland!
Vi ska göra 2 shower på strömpis i okt, så vi planera lite för dem!

Nu ska jag dricka nyponsoppa å lyssna på Whitneys skiva!



Felåkning, Knivsta, Show, Felåkning, Soppatorsk=The Gay Roadtrip

Det är blir ett långt inlägg, ni kan ju läsa det i etapper under nåra dar om ni vill!:)

Ja, var börjar man!
Va min jobbarhelg, så d va fullt upp som för det mesta! I lör slutade jag halv 4 sen va d bara å åka hem å göra mig iordning å sminka mig inför kvällens show med Fashion Pack. Vi skulle ses kl. 5 vid förrådet å sen packa in i bilarna, å sen dra till Knivsta. Min kompis Lena, som även Maggan e kompis me hade 30års fest me sin kille Markus! Vi va en överraskning, å det är ofta ganska kul! Alltid spännande när man e lite mindre orter! Antingen blir det flopp eller flipp!:)

Jag hade skrivit ut vägbeskrivning från Hitta.se, å jag säger om hitta.se som Thomas skulle sagt, I spit on it!!!
Jag å Thomas åkte i mina föräldrars bil som jag lånat, å de andra 4 åkte i Gustavs vita Ferrari.
D gick bra till en början sen åkte vi fel men insåg det så vi vände, sen ringde Maggan å sa att vi åkt fel igen, men tyckte inte jag å Thomas! Sen fick vi erkänna att vi gjort det! Roger vände om å åkte tillbaks, men vi fick inte riktigt nåt tillfälle, utan jag lyckades med konststycket att åka ut på motorvägen mot Enköping! Tillbaks alltså!!!
Men vi lyckades vända å brände tillbaks!
Sen va d fel på vägbeskrivningen, för en väg som de beskrev fanns verkligen inte, sjukt!
Men efter guidning via telefon från Lenas kompisar så kom vi rätt!

Va skoj å träffa Lena, hon e fan helt sjukt underbar! Nä men allvarligt, hur kan man va så go å snäll å som sagt underbar!!!
De smusslade in oss i ett omklädningsrum där vi höll oss gömda! Festen va alltså i en sporthall!
Lena har inte stora omklädningsrum i sitt hus alltså!:-D

Just d, innan vi kom till området där hallen var så sa jag å Thomas att det påminner mkt om Glanshammar...tills vi kom fram till hallen, där va det mer som Wisteria Lane i Desperate Housewifes! FY SATAN vilka hus!!!

Lena kom in me potatisgratäng å rostbiff som vi kastade oss över!
Sen fick jag träffa Lenas syster Malin, som jag i alla år kallat Jenny! Å d som känner mig vet att jag har extremt lätt å komma ihåg namn, men inte Malins! Haha...
Sen va d dags å packa upp kläder medans gästerna va utanför å drack! Sen drog showen igång! De blev jubel!
Lena e ju från Örebro å flera av hennes örebro kompisar känner igen oss å applådera å drog igång rejält!
Det blev succé!

Jag gjorde en hel del misstag, men det gick bra ändå! Min karaktär "Lars" va väldigt uppskattad!:)

Roger & Tjompa åkte hem sen i "min" bil å vi andra stanna kvar å dansa!
Kaj fick köra hem, å nu börjar det! Årets Gay Roadtrip!

Lena gav oss en annan vägbeskrivning hem! Det började bra, sen måste hennes beskrivning varit fel på nåt vis!
Roger & Thomas hade gjort samma fel tydligen!
Men vi hitta rätt tillslut! Vi stanna vid Hummelsta, det är ju underbart att man kan äta Pyttipanna dygnet runt!
Sminkade å härliga klev vi in typ 04.00! Maggan fortfarande helt i drag!

SOM SAGT DET HÄR BLIR ETT LÅNGT INLÄGG!

Just d, på Hummelsta så trodde vi att vi skulle lösa ett mord! För jag gick in på herrtoan (nödvändigt å påpeka) då va det släckt! Så jag tände, då ser jag att det är låst på ena toan! Det första jag tänkte med min makabra fantasi är att nån hänger där inne, ungefär som i slutet av filmen Copycat för er som sett den! Men jag gick in på en annan å sen ut å berätta för de andra! Vi tänkte att nu kommer vi få se nåt makabert, för vi bestämte att vi måste kolla!
Vi beställde inte pom fritt, orka stava rätt!!!, å lite olika tillbehör!
Sen gick vi till toan! Gustav gick in på den bredvid å ställde sig å kika över å jag låg på golvet! hahaha...
Å Kaj å Maggan stod i dörrn!

Om nån man hade kommit å velat gått in där så hade han nog ändrat sig när 4 sminkade killar, varav 2 sminkade som tjejer, står på toaletten å tittar in i ett toabås!:-D
Det hängde iaf ingen där!!!

Sen åkte vi vidare, en stund...
När vi åkt typ 3mil så saktar Kaj ner, Kaj har ganska nyss tagit körkort å kör ganska lagligt till skillnad från oss andra ibland! Så jag å Gustav sa i kör, KÖÖÖR!
Då förstår vi att det är soppatorsk! Inget ont om Kaj, men han va så koncentrerat på vägen så han missa varningslampan! Så 50m innan vägen går ihop till en fil stannar bilen! Tur i oturen!
Där står vi 04:45!!!:)
Kaj hoppar ut å stannar en mjölkbil från Arla, hoppar in å drar iväg på mot köping?! Vi andra 3 bara tittar på varandra å börjar resornera om hur han kommer bli mördad! Sen låser vi bilen å räknar med att det ska bli nåt skräckfilms liknande å att vi ska bli mördade i skogen bredvid! Som ni förstår så blev vi inte det!!!

Bilen va fullpackad så de gick inte å få ut varningstriangel, obehagligt! För vi va sjukt nära att en bil körde rakt in i oss! Vi hade ju varningsblinkers på så ni inte tror vi missa det!

Sen smsar Kaj att han varit på polisstationen å fått hjälp, de har åkt till en mack å han har tankat lite i en dunk! Sen skjutsar d tillbaks han, dom va tydligen väldigt hunkiga så Kaj va glad!
Sen kommer plingplong taxin me Kaj å slår på blåljuset å stannar! De hade nog skoj åt det här sen! Kaj hade berättat att vi va ett dragshow gäng å så...så d va väl inte chockade när d kom fram å vi stod på vägen å såg ut som vi gjorde! Gustav ångra lite att han inte han göra sig snygg när Kling & Klang visa sig va så snygga!
D insåg nog att vi va väldigt ofarliga å kolla inte körkort eller nåt sånt, d mesta skratta å hade sig!
D ville tyvärr inte följa me till Örebro, när vi skulle åka vidare så kom vi på att vi visste inte om det va 90 el 100 el va d va för hastighet! Kändes ju inte så lämpligt å bränna iväg för fort liksom! Men d gick bra!
Sen tanka vi i Köping å sen tog Gustav över ratten! Jag va hemma lite efter 7, nu sover ju jag aldrig mkt, men ett dygn e lite segt å va vaken! Men värre för Gurra som skulle hem till Frövi sen!

Tur att vi har kul ihop, d va ju bara å skratta åt allt! Va ska man göra liksom!

På tal om varningstriangel...vet ni va det blir om man sparkar upp 13 varningstrianglar i röven på en neger???

En tobleråne!!!:-D



Jobbade i em-kväll, sen hämta jag Zingo å drog ut till mamma å pappa å bytte tillbaks min bil!
Nu sitter jag här å Zingo håller på å bygger nåt form av bo av mitt täcke!:)

Dags å sova!

Lite Fashion Pack bilder!

Jag & Gustav

Jag & Kaj


Affish



Torsdag

Jobbat idag, jag jobbar ju alltid torsdagar!
Sen tränade jag å Sandra i 2h, jättekul å så skönt å dansa å träna länge å kunna detaljträna! Blev mkt bättre, Sandra e en grym tjej å hon fick till mkt som suttit fast lite förut! Skoj! Bra jobbat!
Nu ska bara den här gubben förbättra sig oxå!:)
Åhh, har kommit på hur nya kläderna ska se ut!!! Kommer bli så bra, måste först konferera med Coach Fredrik om vad han tycker!:-D
Men fi fan det kommer bli snyggt, å så ska Gustav fixa hår å sminkning på Sandra på SM som är i Örebro i Oktober! Så det kommer bli sååå bra!
Nu är det bara att beställa tyg å sen gå upp till Janne å lägga fram mina ideér som alltid slutar med att han skrattar lite å sen svarar, Jaha ja...vi kör!

Hade aerobic sen, va skoj! Hälen kändes inte av så mkt!
Snackade lite me min fru Lotta oxå, hon skulle dra till sin blivande man Micke efter aerobicen! Invecklat förhållande vi har!:-D

Nu ska jag det snart sovas!

Ondsag

Jaha, då är ondagen snart slut!
Idag va jag ledig på dagen. Lunchade med mamma och pappa, blev husmanskost! Det är för jäkla gott vad det än är typ!:) Jag käkade stekt potatis (som e typ d bästa jag vet) å jägarbiff! Mamma åt fisk men saknade förstås lingonsylt!!!!:-D Som de ju äter till allt, fisk och lingonsylt vet jag inte om jag skulle blanda, men men!

Sen va de 2 danskurser ikväll, latin och Musikalen. På musikalen kör jag och Sandra High School Musical!!! Då får man liksom va lite Zac Efferon för en kväll!:)

Nu har Gurra bokat kryssning i nov, jag, gurra, roger å kanske Stefan drar iväg! Blir skoj!

Har lyssnad massa på Whitneys nya album, THE DIVA IS BACK!!!
Jag gillar albumet skarpt, gillar henne mkt så det va ingen surprise! Men man va ju lite orolig att hon skulle låta helt sönderknarkad å rosslig! Men icke!!!

Whitney

PERFECTION!!!

Räkor e gott!

Idag har det varit fullt upp, jobba till 16 sen direkt till dansskolan å efter det direkt till gymet! Men skönt, e ju så rastlös ändå!
Vart så himla sugen på räkor så jag va tvungen å åka till Eurostop å köpa räkor, sååå gott ju!
Sen fastna jag på youtube, där kan man ju btw sitta i timmar! Nu kom jag på att det vore kul å kolla lite klipp med Magnus Betnér. Han e fan typ den roligaste jag vet!
Tvungen å citera han!

"Jag tycker att alla man träffar är en idiot. När man t.ex lägger 20miljoner på å flytta på valen Willy.
Man baa JAAAA! Nä, men vaddå ingen reagerar. Det sitter en tjock gubbe på sitt kontor, han har 20miljoner över å bara, va ska jag göra med dom här?!
Nä, ge dom inte nåra svältande afrikaner! Lägg dom på en trött fiskjävel, det verkar rimligt liksom.
Fraktar runt honom runt hela jorden, å stackars Willy vad ska vi göra med Willy, han är ledsen Willy!?
FOLK SVÄLTER JU!!! HARPUNERA WILLY OCH KÄKA UPP HONOM!!!"

"Vad ska vi göra med Nelson??"
"En skinnjacka kanske"

Hahaha, han är så jävla rolig! Å så intelligent å påläst! Grymt helt enkelt!

Nä nu tror jag att jag ska försöka lägga mig, innan 12 på natten! Det är fasen inte ofta! Kan aldrig sluta bra!:-D


Godmorgon

Eller god eftermiddag!:)
Igår va d som sagt lite party igen, jag å Gurra käkade kräftor och räkor och drack vin! Jag skulle nog kunna leva på kräftor!!! Sen kom Jimmy S och Kalle förbi en sväng och vi drog till Strömpis sen. D va jättekul där, rätt mkt folk! Träffade på min första danspartner Camilla som jag dansade med när jag va 10år!:)
Dock e jag lite trött på en viss typ av drinkar när det typ är iskross blandat med frukt å så ihoprört så när man väl ska dricka med sugrör så går det liksom inte! Varför all denna sörja?!? Men men...

Sen blev d som vanligt pizza på Palette! Alltså det stället, hur mkt svartar inte dom!:)) Nä, men allvarligt det stället skulle man äga! Det är ju helt galet va d måste tjäna pengar på nätterna! Men det är rätt, är man driftig så kommer man långt!:)
Sen för ovanlighetens skull så somna inte Gustav när han precis lagt huvet på kudden! Utan han va hur pigg som helst, så vi låg å snacka ett par timmar å hade så där kul som man bara kan ha ungefär 4 på natten när man e övertrött! Då saker som egentligen inte alls e kul blir hur kul som helst!!! Gustav gjorde bl.a. om den gamla vaggvisan "När trollmor har lagt sina elva små troll..." till en helt annan version som handlade om diverse udda människor ifrån Frövi! (Gustav är där ifrån)

Tillslut somna vi iaf å vakna runt 15.30 typ!:) Gustav skulle säkert kunnat sova till 15.30 imorrn!:)

Nu får vi se va som händer idag! Blir nog rätt lugnt!
 
Gustav och Zingo


Lördag

Igår va d som sagt party, va jättekul! Trevlig förfest hos Kalle. Och vi tittade på en del från showen i sommras! Dessutom va det med lite bloopers, det är alltid kul! Som när Thomas klänning hade fastnat i Trosorna, eller när mina byxor i dansnummret inte sitter uppe å jag tappar dem när jag kommer in (jag har ett par andra byxor under dock) å när Kaj tappar peruken i Gullan och barnen, hahaha!!!
Ja, mkt sånna där knäppa grejer har man varit med om!

Sen hamna vi på Strömpis å hade skoj, avslutade kvällen med att jag å Gurra köpte me pizza å sen va d godnatt! Trött efter en skoj kväll! Som vanligt så sov vi aslänge, tills Zingo inte kunde hålla sig längre å det va dags å gå ut!
Jag ringde Lotta, va länge sen vi snackade. Känns alltid lika konstigt när vi inte pratat på nåra dagar!
Hon är i sthlm hos sin Micke, hon berättade glädjande nyheter som jag skriver om senare! Hon va iaf väldigt glad, å då blir jag oxå glad! Hoppas Micke kommer hit snart så man får träffa han lite, har bara träffat han en gång en kort stund när han guida mig och gustav i sthlm! Jag har ju ett lokalsinne som e likamed noll så d va tur att han va me!
Dock så har Lotta berättat att Micke har vampyrtänder, å jag e ju galen i vampyrer så jag kommer garanterat gilla han!:)

Föresten, vet ni att jag har varit gift med en tjej som heter Kerstin!!!??? Nä det visste ni inte!
Hittade henne på ansiktsboken för nåra dar den. Va kul, måste ju berätta om när vi gifte oss! Det ni!!!

Senare ikväll kommer Gurra förbi igen å då blir det viiin å kräftor å lite utgång!


Paaaaarty!

Har varit på gymet en sväng, gick helt ok!
Nu väntar jag på att Gustav ska komma förbi, sen ska vi gå över till Kalle, han och Jimmy S ska ha fest för å fira sommarens succé med Fashion Pack. Kalle & Jimmy S är de som klipper och fixar till musiken till showerna, Kalle skriver oxå texter till oss när vi har egna sådana till t.ex. schlager parodier! De ska bjuda på tacos å diverse dryck!:-D Jag som äter så galet mkt tacos oxå, kanske inte ska ha på mig nåt tajt!:)))
Kommer bli en askul kväll!

Over and out!


Ebay

Ebay kommer ruinera mig! Man kan fan hitta allt där, å d e sjukt billigt!

Rörd!

Min tv e ju typ paj så jag har inte kollat på tv på typ 2år!:) Vilket jag inte saknar direkt, men jag saknar vissa program bla. So You Think You Can Dance. Får höra av andra om all fantastisk dans å jag brukar kolla på youtube å leta lite! Man kan bli så otroligt rörd av dans, det kan förmedla så mkt känslor utan att det sägs ett ord! Det är vackert och jag blir lätt rörd till tårar många ggr av olika dansframträdanden! Det här framträdandet är så vackert och rörande och det har ett starkt och viktigt budskap!
Titta och njut!

http://www.youtube.com/watch?v=hEJNfZdbxrw&feature=related


Sushi, Carola, Nyponsoppa

Jobbat idag, va nere en sväng på Marieberg med min brukare. Det är en fin men knepig galleria tycker jag! Fast den är mkt större än förut så går det lika fort att gå igenom allting! Det är liksom inte så mkt som lockar där! Å hur kan en del av butikerna gå runt, alltså flera går ju jättebra det vet och förstår jag! Men en del! Som t.ex. den där smink butiken, Mist, tror jag den heter! Jag har inte sett en enda människa där, ibland ser man inte ens nån som jobbar där! Hur går det ihop sig, sånt  funderar jag på!:) Men det är fint, helt klart! En sak till, det är ju fiiint vitt golv, sen utanför en del butiker så är det grått glansigt ISHALT golv! Hur tänkte de då???? Alltså jag förstår det ju ur ett sadistiskt humoristiskt perspektiv med en massa som ramlar, men det kan väl ändå inte va tanken???! Nån mer som tänkt på det???:-D

Efter jobbet åkte jag upp till dansen å snackade lite me folk, bestämde mig för å ställa in aerobicen. Vågar inte chansa med hälen! Träffade Mia, Amadeus och Elijah, Elijaha hade varit på danslekis!

När jag kom hem så va Zingo på bushumör, så vi lekte lite med en leksaks hund i dragspelsformat, tills jag råkade somna!!! Till Zingos missnöje, så efter ett tag så fick man en tass i ansiktet!:) Zingo har energi som få, ibland undrar jag om han knaprar E eller nåt medan jag e borta!

Sen kände jag för å äta Sushi så jag åkte till East West Sushi och köpte 12bitar å tog med! Smaskens! Dock blev ju bilden för jäkla dålig! MB kamera! Sen vet jag inte om det är rekommenderat att dricka nyponsoppa till sushi! Men jag kom på igår när jag va på Ekershallen att, shit pommfritt va länge sen d va jag drack det. Å jag äääälskar det! Så nu har jag festat på nyponsoppa! Undra om det går att blanda på???? Hmmm...

Såg föresten en rolig artikel på aftonbladet! Carola hade kollat när lilla Amadeus, god bless him, spelade fuzbal med Brommapojkarna. Efter träningen så upptäckte han att mobilen va borta. Så Carola gick runt å tittade ner i gräset (underlig syn att se henne titta neråt istället för upp mot himlen), sen stod hon bredvid målet och pratade med tränaren. Då hade ungdomslaget skottträning, och Rikard 17år lyckas få in en fullträff så La Carola faller till marken, men hon reser sig efter ett tag! Hahaha, vilken syn! Undra om stackars Rikard fick nån förbannelse skickad på sig nu! Carola e en grym artist och sångerska, no doubt about it (jag är flerspråkig), men hon e bra knepig oxå! För övrigt så va träningen på Stora Mossens IP. Kom på en rolig historia nu, måste nog skriva den!:)

En invandrare som nyligen kommit till Sverige fick precis sitt första heltidsjobb. Eftersom han var ny här kunde han inte svenska språket så bra, men då hans jobb var att sitta i tunnelbanebåset behövde han inte lära sig så mycket annat än stationens namn till en början. Glad som han var fick han sin första resenär. Kvinnan kommer fram till båset med bussremsan och säger:
"Jag ska åka till Fittja."
Killen kollar konstigt på henne och får ur sig:
"Va do oka?"
Hon upprepar:
"Fittja!"
Han tittar på kartan lite snabbt men förstår inte så mycket. Kvinnan, som har bråttom, börjar peka mot sitt skrev, vilket gör mannen lite obekväm och säger:
"Va do villa?!"
Kvinnan börjar lacka ur och drar ner kjolen och trosorna och pekar hysteriskt. Då blir mannen lite lättad och säger:
"Aaaahhh...Stora Mossen!! 20kroner"


Imorrn e d äntligen fredag! På kvällen blir det party med Fashion Pack gänget hemma hos Kalle, han å Jimmy S bjuder på tacos å diverse drycker! Jag köpte en Baja Päron idag, smaskens!

Fan va jag e babblig, men sån e jag ju!:)

Sushi
12bitars från East West

Galen
Nu blir Thomas arg på mig!:)

Addicted to!
Eh, ja! Hade inget å göra!:)


Hush Hush

Sååå bra låt! Sen e Nicole Scherzinger sjukt snygg som vanligt!
Poppa å upp å dansa!!!

Hush Hush!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=FwEfI6KKP_k&feature=PlayList&p=E349F1C32299A48E&playnext=1&playnext_from=PL&index=13

Hush Hush

Onsdag

Idag har jag varit duktig å tvättat! Då känner man sig lite nöjd!
Sen på em så bar det av till Louise H för att klippa sig hos Jimmy! D va länge sen jag klippte mig nu, va verkligen dags! Kan ju inte klippa mig hur som helst pga. tävlingsdansen! Å då har jag ändå förr haft alla möjliga färger å frisyrer fast jag tävlat, till alla inom svensk dans förfäran!:) Men d va då d!:) Jimmy tycker dock d e lite trist å inte kunna skapa lite mer fritt, men det blir sen nån gång! Blev iaf toknöjd som vanligt!  Fick min inrakade sidbena som jag gillar skarpt!:)
Alltid kul å träffa Jimmy, han är så härlig å glad å man får liksom energi av han! Dessutom e d upplyftande å vara på Louise H oxå, har ni inte varit där så gå dit å kolla in! Asläckert inrett med mycket färger å ja...det går inte riktigt å beskriva! Å alla som jobbar där e härliga å personliga å man blir bara glad av å va där!:))

Sen åkte jag till dansskolan! Va jättekul idag, har nåra nya barn danspar på min latin kurs! Det är skoj med nya latindansare, å en av dem e kille TJOHO!!! Det är extra kul me killar som vill dansa latin!
Kände dock av hälsenan mer under kvällen! Känns inte så bra! E jävligt orolig för att det ska bli inflamerat å att den ska gå av! Usch! Ett liv utan dans e liksom inget liv!

Nu e d sen kvällsmat som alltid, sen ska jag försöka komma i säng någolunda tidigt! Good bloddy luck!

Lite bättre nu...

Hälsenan är lite bättre idag iaf! Känns bra! Men har pratat med flera som jobbar inom sjukvård! Å alla sa till på skarpen att det är jag som vilar! Minst 2v sa d! Vi får se! Men ställde in aerobicen idag å på tors! Kanske Claudio kan köra istället för mig på tors, ska höra me han! Har danskurser imorrn, men då är Sandra med som assistent så då är det lugnt! Men risken för att hälsenan ska gå av vill jag inte utsätta mig för, vila 1år går liksom inte!

Va ju hos Mia idag, väldigt trevligt å umgås me henne igen. Å barna å Andreas med förstås!:)

Avsluta kvällen med att köpa mat på Rosalis, jäkligt gott där ju! Sen hem till Lotta å käka me Lotta, Malin, Fredrik, Niklas å Jonny! Niklas e Lottas son å en av mina bästa kompisar oxå, han e störtskön! Det är alltid lika kul å höra han å Malin disskutera gamla klasskompisar, för alla har diverse öknamn som inte passar sig å skriva här, även om jag nog måste det! Läs ej om du är minderårig eller allmänt kännslig!
Jag å Fredrik garvar alltid för vi hade ingen flott-sofie, mens-malin, snor-sandra el liknande i våra skolor! D va bättre förr!

På tal om det, jag säger ofta det att det va bättre förr va det gäller barn och ungdomars sätt och så. De har ju ingen respekt längre, gäller ju givetvis inte alla! Men hur har det blivit!???!?
När jag va liten så sprang man runt i mjukisbyxor på skolan å lekte dunk el. spelade fotboll å tjejerna lekte hästhoppning typ...Man gick inte runt i dyra märkeskläder å stylade frisyrer och drack 12 energidrycker på en dag!

Å barnprogrammen va liksom astrid lindgren eller andra roliga filmer, filmerna som björne visade va ju jättebra!:)
Det va inte tecknade figurer som slogs å krigade å udda rymdvarelser å annat konstigt! El d fanns ju lite sånt men inte bara!
Å när man va lite äldre än liten, då.....på fredagar, HALLÅ, på fredagar var det ju SUUUUPERFREDAG!!! Gladiatorerna, Fångarna på fortet, Sikta mot Stjärnorna, el små stjärnorna med jobbiga ungar iofs, eller Jakten på Röda Rubinen med Agneta Sjödin!
Det var ju jättekul!

Nu om man själv är på stan en fre kväll vid typ 23 tiden eller mkt senare med, då möter man ofta ungar i 1,2m höjden som går å e coola å i värsta fall röker å dricker "cola"!!! Å man känner tom. ibland att de där barngänget ska man nog runt!
Varför är de ute då???

Sen fattar jag ju att allt ändrar sig, självklart! Det är ju mkt roligare å va på stan me kompisar än å kolla barnprogram!!! Eller??! Eller e d så att man kanske skulle vilja va barn å softa fast det är inte coolt nog!
Å varför denna brist mot respekt mot vuxna, man hör ju hemska berättelser ofta av bekanta som är lärare!
Men det är som att en del föräldrar är rädda för å säga till sina barn, det är ju för guds skull deras barn!!! Skit i om andra tycker att man ryter i eller nåt!
Men igen, det gäller ju långt ifrån alla! Jag har ju en del ungdomar å barn som elever på dansskolan, toppenfina barn!!!

Men det är ändå skillnad!
Som nu, läste på na.se att en 12årig kille blev rånad å misshandlat i Mellringe kl 9 på morgonen!!! På väg till skolan!
Va fan är det för nåt??!

Aja, knepigt e d iaf!

Va bra att jag gör typ historiens längsta blogg inlägg! Men men...:)


Amadeus

Just nu blir det mest en bild blogg!:)
Här är bilder på lilla Amadeus! Jag blir alltid lika nervös när jag ska hålla i små (dom är ju sällan stora) bäbisar, hur ska man hålla, vad gör man när de skriker!?

Men jisses vilken lugn kille, ha sa inte ett knyst. Skrek nåra ggr men tom. jag lyckades få han lugn!

Amadeus

Amadues2
Lite ska man skrika, det hör till!

Elijah

Sitter hos Mia & Andreas nu, här kommer lite bilder på mig å Elijah! Så söt ju! Elijah e oxå rätt söt!:-D
Elijah vilar i 2 sekunder
Han passade på att vila nåra sekunder!

Kramsugen
Gosigt med kramar!

Elijah upptäckte min piercing!
Han upptäckte min piercing, senare så va hela handen inne och drog i tungen!

Busunge
Mysunge!


Godmorgon, eller ja...

Idag e hälsenan bättre! Men har fortfarande ont, går lite konstigt! Men bättre iaf!
Ska snart åka hem till Mia & Andreas å träffa Amadeus å sen kommer väl Elijah hem från dagis senare!

Vi ska käka tacos, smaskigt! Å när man äter hos Mia så finns det alltid massa mat, toppen!:))
För övrigt är folks tacovanor väldigt olika å väldigt knepiga ibland! Å jag kan bli tokirreterad på folk när man ska handla grejer till tacos, verkligen arg! Kanske e nåt jag borde tänk till på, kanske inte riktigt sunt å bli arg på folk för deras tacovanor! Men ändå, kryddpåsarna är till för 400g köttfärs oftast. Å så säger vi att man är ett gäng som ska käka å man köper 1kg köttfärs. Då e en del sånna där att då tar de bara 2 påsar, för det räcker allt!
HALLÅ! Varför inte 3 påsar, även om man bara använder 2,5 liksom! Det är ju inte som att påsarna kostar 50kr styck! Det kan jag bli galen på när man snålar på tacokryddan, det är liksom en ganska viktig del för själva tacokänslan! Men men...

Nu ringde Mia, de skulle visst hämta mig!

Matte C, dessutom varnas känsliga å humorlösa (enligt mig) personer!

Idag ville Malin ha lite hjälp me Matte, hon läser C-kursen nu! Jag gick natur, dock borde jag ha gått humanistisk linje istället då jag hade VG å MVG i språkämnena men bara G i kurser Matte, Kemi å Fysik! Hahaha...
Men men...Matte va ändå kul å dessutom hade vi den bästa matteläraren ever! Han va så pedagogisk!
Men man glömmer ju så fort, dessutom om man inte e nåt mattesnille! Jag fick nästan ihop den här ekvationen, nästan! Men det hjälpte ju inte Malin! Fasen Jakob på dansen e ju värsta matte snillet, han borde vart me istället!:)

Men d e ju verkligen tragiskt hur fort å mkt man glömmer av det man lärde sig i skolan, eller om det bara är jag som är trög! Det behöver ni inte svara på!!!

Nä jag säger som jag sa i lågstadiet på mitt första kvartsamtal på lärarens fråga om vilket ämne jag tyckte bäst om, RAST! Jag va seriös och fattade inte alls varför hon och mina päron skrattade!

För övrigt spelade vi varenda rast på mellanstadiet ett spel som hette Nigger, å det hette så!
Va kallar man det spelet idag???

Hahaha, underbar bild ju!
När mamma å pappa såg den bilden i adoptionskatalogen då visste de att det va pojken too be!!!
Å vi hade massa bananer hemma, å se så duktig jag blev på å dansa!
Eller inte!
Å sura kommentarer över bilden kan ni lägga nån annanstans, kanske i en UFF kontainer!


Lätt mörkvit pojke!

Hahahaha

Påskhare


Danne

Min bästaste bästis!!!

Gammal dansare han oxå!
Vi blev supertajta fort! Så skönt me Danne för vi kan säga precis allt till varandra utan att den andra dömer ner eller blir arg! Vi lyssnar alltid på varandra å jag vet att jag kan ringa när jag vill om det är nåt, å han med! Vilket händer ibland att vi ringer mitt i natten, vilket iofs inte är så svårt med tanke på att Danne bor i Sydney nu!:))

Ni som har varit hemma hos mig har varit hemma hos Danne oxå, för vi delade lgh ett tag och de mesta av grejerna e Dannes!:)) Men allt man hittar får man tänker jag!:)
Kan skriva mil om Danne men det får han göra på sin egen blogg nån gång istället!:))

Danne va ju även med i Fashion Pack förut när jag startade i gruppen! Kommer nog bli en del inlägg om FP.
Han är oxå Zingos ena husse ihop me Thomas, men nu är jag plasthusse! Vi är en modern familj!:))

D va lite om Danne! Han e en stor del av mitt liv så han måste presenteras, dock inte för mkt! Det är ju min blogg!:-D

Älskar å saknar han massor iaf!

Jag & Danne

Lotta

Nu blir d en jäkla massa inlägg! Men hallå, alla andra börjar blogga när de är typ 14år, det är ju ca 6år sen för mig så fatta va jag har å ta igen!:-D
Måste ju skriva om allt viktigt i mitt liv redan nu, så att jag kan skriva om allt nonsens sen precis det som en blogg ska innehålla!:)

Lotta, ja Lotta lärde jag ju känna för nåra år sen när hon började gå på min salsaaerobic! Sen efter ett tag när Lotta vågade prata med mig så lärde vi känna varandra superbra! Å hon är oxå en av mina allra närmsta vänner som jag älskar massor! Jag å Lotta bor nära varandra å jag äter där typ varje kväll, ofta så är hennes barn där oxå. Jag e ju deras låtsas pappa! Malin får ju tom. månadspeng av mig, en hel krona varje månad! Hon blir lika glad varje gång, tror jag för hon skrattar iaf!:)

Lotta å jag är väldigt lika å tänker väldigt lika! Samtidigt som vi tycker olika väldigt ofta...hmmm ja så är det! Men det är lugnt, vi respekterar varandra helt å hållet! Jag e ju en väldigt ärlig person om man känner mig, å det gör Lotta så hon för alltid höra mina åsikter utan att jag förfinar dem! Vilket ofta ger responsen "Fan Robert, jag vet men så vill jag ju inte att du ska svara!" Fast hon vill det i nästa sek, hon vet ju att jag säger det för att jag bryr mig! Hon kan va likadan mot mig med så det är superskönt! Hon är värd allt gott som finns, förutom godis å chips då som automatiskt borde tillfalla mig!:)

"Man ba´ vaaaaa!!!!"

Det är Lottas vanligast mening! Trust me!

Ja, d va lite om Lotta! Love you!

Bild från Harrys efter en show med Fashion Pack! Därav kajal och annat smink i ansiktet!:)


Jag & Lotta




Träben

Hittade de här träbenen på en site! Vilket tycker ni jag ska välja??? Nåt snyggt, man vill ju inte se dum ut!!!Träben

Dagen då Robert inte kunde gå längre!

Idag har jag inte kunnat gå som en vanlig människa, inte som en ovanlig heller för den delen! Jag har lockat till många skratt på jobbet iaf! Såg ju helt sjukt ut där jag halta runt i samma fart som en snigel, en halt sådan!
Zingo hade inga som helst tankar på att anpassa sin fart till mig när vi tog en promenad när jag kom hem! Tvärtom! Folk tittade förvånat på mig och undrade nog varför jag kämpande struttade efter en liten hund som Zingo!

Sedan va d dans idag, dans utförs ju oftast på två ben vilket inte va uppskattat av min hälsena! Sandra tyckte iaf att det va kul! Så fort hon tog typ 3 snabba steg så snubblade jag efter!:) Vi ska tävla i Norge om 2 veckor så jag hoppas att det är bra tills dess, dock e rullstolsdans stort i Norge så än finns det "hopp"!:)
Sandra fyllde dessutom 18år i helgen, GRATTIS!!! Dock inser jag igen att jag inte är särskilt ung längre, om inte annat så påminner Sandra mig om det då och då! Jag brukar glömma det, om det beror på ålder eller på att jag inte vill komma ihåg det vet jag inte!:)
Lägger me en bild på Sandra så ni vet vem hon e! Här e vi på kryssning med dansskolan!

Senare på kvällen så skulle jag köra kondispasset med Jakob & Simpan! Jag tassade med lite å skrek och pekade mycket medan J & S fick hoppa runt och göra jobbet! De gick bra å killarna gjorde jobbet ännu bättre än sist! Toppen bra killar!
Simon ska föresten till VM i Disco snart, fatta coolt ju!!! Han e fan grym, han kan dansa allt å allt väldigt bra! Han har varit i högsta klassen i typ 346 discipliner!:-D Himla unge!!!
Själv har jag tävlat i latin & standard!:) De som har sett mig dansa standard skulle inte ens kalla det dans!
Så får passa på å önska han lycka till! Han kommer knäcka!!!

Sen bar det av hemåt, å nu hade Zingo ännu mindre respekt för min skada! Jag är glad att det var Zingo och inte Mias rottweiler Joe jag var ute och gick med! Det hade varit en syn!:)
Jag kämpade mig till Lotta och käkade där som typ varje kväll! Lotta e ju oxå ett kapitel för sig! Blir mer om henne sen!:)

Nu sitter jag här och tittar på en godispåse som jag försöker å inte göra!
Ska fundera på va jag mer ska blogga om!:)

Jag & Sandra




RSS 2.0