Det var faktiskt kalsonger också!

Hann med att träffa min bästis Mia och hennes söner Amadeus och Elijah en sväng på COOP idag. Jag hade ju köpt en Spiderman chokladjulkalender till Elijah, å det kändes som det var dags att lämna den nu! :-D
Elijah var pratglad och småvild som vanligt! Han önskade sig nånting från varje hylla, vilket hans gudfars vårdlön inte uppskattade! Men men...
Det är kul att vara lite sarkastisk när man pratar med han för han stannar upp och tänker till å funderar, å barn har ju alltid underbara å ärliga svar.
Han hade iaf varit supersnäll en dag i år, så det borde ju vara värt någe iaf!

Jag fick en teckning av Elijah som nu sitter på kylskåpet. Den föreställer mig till vänster å han till höger! Den är som sagt väldigt detaljerad, han var noga med att berätta att han hade ritat dit snoppen!
MEN!! "Jag har faktiskt ritat kalsongerna också"

Tur var väl det, synd bara att snoppen syns igenom!:))

Barn är härliga!

Tur att jag har kalsonger!

Ni ser så fin! Å till höger om "ALL" så ser ni kalsonger och dess innehåll! Kunde ju har varit mindre tilltaget så det får man ju vara glad för att den va någe sånär smickrande! :-D


Pink=Rosa

I söndags var det jobb på dagen. Sen ut å handla lite presenter till bästa Stefan som skulle komma på besök! Han skull få sina födelsedagspresenter, han fyllde i mars! :-D
Sen hann jag inte mer än komma hem så dyker han upp, då for vi iväg med Zingo till Thomas. Dags för mamma vecka. Passade även på att klippa klorna, vilket är en upplevelse utan dess like! Zingo e ju en dramqueen av stora mått, så pass att vetrinären tom. använt det uttrycket för att beskriva Zingo!:)

Sen blev McD mat, jag ångrar mig att jag inte tog en CBO, den såg väldigt god ut! Grämer mig faktiskt lite över det än, men får väl släppa det nu!

Sen hem å slå in alla Stefans paket medan han kollade TV!
Temat va rosa, å Stefan blev nöjd! Mest nöjd blev han för måtten (dl, cl å sånna där) å pasta sleven!:)

Trevlig kväll me bästa Stefan! Å vi lyckades att inte bli osams!

På tal om rosa! Jag var hos min underbara mormor idag å hon bjöd på våfflor, å sen gick vi till Ekershallen och handlade å sen blev det fika med munkar eller flottringar som hon kallar det.
Mormor köpte Se & Hör och läste en artikel om Pink och skrattade och tyckte det ju var dumt och synd att få heta Pink!
Hon köpte inte riktigt att jag förklarade att det betyder rosa på engelska!
Härligt!

Paket

Tävling

I lör va det tävling i Hallsberg, i Alléhallen! Det känns mer hemma å tävla där än i Örebro nästan. Har tävlat där fler ggr iaf.
Gjorde min första tävling i Hallsberg. Kommer ihåg d väl!
Jag & Jenny va nervösa, mest jag iaf!
En tjej som heter Sara som va grymt duktig hjälpte mig mycket när jag började med latin, å jag tyckte det var hur häftigt som helst! Hon va grym å jävligt snygg å väldigt tuff på golvet, inte så blyg av sig om man uttrycker sig milt!
Jag bytte partner en massa ggr på kort tid innan jag började med Jenny, å då tränade Sara med mig ibland å hjälpte mig!
Hon var med på första tävlingen å vi bestämde att hon skulle stå vid ena kortsidan å räkna takten ifall jag inte skulle höra å så skulle hon typ ge tecken om jag behövde sträcka på mig!
Så ut på golvet för att dansa cha cha cha, å jag satte igång med blicken fäst lika mkt på Sara som på Jenny. Jenny sa till mig att vi var tvungna att förflytta oss mer, men jag höll oss kvar på samma ställe för att kunna se Sara.
Sen slutade det med att vi kom på 2a plats, sååå nöjd!:))

Nu i lör va jag jävligt taggad för å tävla å för att få till dansen, jag får ju sällan till det på tävlingar tyvärr!
Vi var 8 par å 2 skulle ut innan finalen! Vi dansade bra, riktigt bra! Å jag fick till dansen!
Så finalen var given!
Sen trodde nog alla där att det skulle bli en göteborgs trippel på pallen, att vi skulle komma 3a hoppades jag bara på! Men "visste" att så skulle det inte bli! Men sen ropar Lena Johnson upp "på 3:e plats, par nr 315..."
SHIT POMMFRITT!!!!!
Fan så glad jag blev, d va så jävla glad! Då fick man revansch för SM! Så det så!

Så det va en toppendag!

Sen träffa jag Gurra på kvällen å moffa pizza å chirre å godis å såg en usel film!

Här e lite bilder!

Sååå stark!

Jakob & Miranda! Tvungen å lägga upp den för jag e så jävla impad av Miranda! Även om man e jättevig så krävs det sjukt starka ben för å orka att få upp benet långsamt så där!!!

Turkos is the shit!

Så blev kläderna efter allt strassande! Love em!!!

Cha Cha!

Rumba

Så ja!

ICA

Usch va länge sen d va man bloggade, men jag har ju inte lika intressant liv som Kissie, Dessie å alla de där bloggarna!

Men får bli bättre på det!
Nu har jag skaffat ICA kort, inte en dag för sent me tanke på att jag snart lär va me i Lyxfällan för mitt handlande på ICA.
1200kr/månaden så klassades man som stamkund på den butiken! Ehhh??? Månaden?? Det gör jag av me på en vecka liksom! Får kanske se över mitt handlande!
Men nu e iaf köttfärslagret påfyllt, blir lite stressad när det börjar ta slut på saker!

I helgen e d tävling i Hallsberg, det är som hemmaplan, där har jag nog tävlat fler ggr än i Örebro! Gjorde min första tävling i Hallsberg, å då kom jag dessutom 2a! Så det så!

Nä nu ska jag äta en skinkmacka å lite nötter å sen väntar sängen!

Fint folk kommer sent!

Jaha då har man varit på gääjkryssning!
Men det va med nöd å näppe! Tåget gick 16.08!
15.30 klev jag ut ur duschen å då va det ju lugnt tänkte jag, men sen kom inte iväg förän 15.55.
Jag springer till centralen å kliver ut på perongen å har typ 5 steg kvar till tåget å ser Roger & Kaj stå på tåget å vinka förvånat när tåget rullar å jag står kvar!:-)
Som tur va gick det ett till tåg 16.56 som skulle va framme 18.53. 19.30 gick båten!
Kommer till sthlm å springer till taxin å meddelar att det är bråttom, lugn lugn sa han!
Sen kommer jag fram till terminalen typ 19.10 å då va det ju lugnt, träffa flera kompisar som stod utanför å rökte å applåderade när jag kom!:)
Sen va det bara å gå på båten å då smsa jag nåra kompisar som givetvis undra om jag hunnit, jodå jag är på båten var är ni?
Vi står i kö!!!
Så det va inte så stor vits å va där tidigt me andra ord!:)

Sen blev buffé, mumsigt värre!
Sen taxfree å handla lite till kvällen. Men vi va alla bra sega å fundera på å sova oss igenom kryssningen istället, men efter att ha tittat på tvn som livesända från stora scenen där Diamond Dogs, Magnus Carlsson, Lili & Susie och Samantha Fox uppträdde så blev vi lite partysugna!
Med på resan va ju oxå Chrille och Bell från jobbet, jävligt kul å festa me dem å extra kul att de hängde me på en sån här håmåkryss.

Va jäkligt kul, förutom att jag ångrar att jag tog sambuca shots, för jag vet hur det brukar sluta! Å så blev det!
Men det va en kul kryssning!

Nästa kryss blir en pensionärskryss bestämde Bell å jag. Då blir det att äta gott å dricka nåt glas vin sen spela enarmad bandit å sen sova länge å sen spela bingo!:)

Här följer lite bilder, som tur va finns inte fler bilder!:)

Ganska tidigt!  Bell, Stefan, Jag å Chrille!


I början av kvällen!

Chrille & Bell

Chrille & Bell

Ja, va säger man!!!

Äre gaykryssning så är det!:) Tur att Chrillemannen är så tolerant!:-D

Tack å hej!!!

Det går utför för Gustav!

Jaha, nu va d länge sen jag blogga igen! Får bli bättre på det här!
Va har hänt! I helgen va det rätt lugnt, jobbade i fre sen va jag på aerobic på Njoy, Mattias Duberg e en grym instruktör!!

I lör va det dags att jobba långpass, så sen blev det inte så mkt mer än sängen efter det!

I sön blev det gym å sen laga jag massa mat, bjöd över Lotta, Micke och Patrick på mat. Sen kom Jimmy S  lite senare å va social, å d e han bra på!:))
Bjöd på kantarell soppa me MASSA kantareller i å västerbotten ost, å crustader med Bavaria Blu ost å valnötter i. Till en liten förrätt!
Sen blev det tortellini rätten som e såååå god, tortellini, kyckling, bacon å franska örter creme freiche. Å en stor sallad! Mums! jojo minsann!

Sen givetvis chips efteråt!:))) Sen spela vi lite spel, Jimmy avböjde vänligt men väldigt bestämt att spel va inget för han! Så han agerade domare! Har ni inte spelat Med andra ord så gör det!

Va en lyckad kväll, väldigt trevligt!

Idag så har jag jobbat, sen gick jag på aerobic igen, den här gången med Anna Duberg, hon är så otroligt karismatisk och peppande! Fantastisk instruktör!

Sen blev det å vila lite vovven, mys mys! Sen gym me Gurrisnurr, han kör ju hårt nu! Kul me en träningskompis!

Men sen så hände det oväntade som jag aldrig trodde jag skulle få se med egna ögon!
Vi åkte till Ekershallen å jag handlade givetvis i Halva priset boxen, men vad sker då?!?!?!?!?
Gustav böjer sig ner och tar 2st kycklingfärs!!! Jag var tvungen att hålla mig i charkdisken, hände detta verkligen!??!
Men jo faktiskt, det skulle lagas till kycklingfärssås i det Lagerträdska palatset!!!
Efter denna händelse e allt möjligt!!!

Tack å godnatt!



RSS 2.0