Nån som har en hälsena över?

Jag har så jävla ont i hälsenan! Kan inte gå, haltar som fän! Vet inte hur det ska gå ikväll med dans och aerobic! Vad gör man?

Så sant!

Jag skulle döpa bloggen till negerboll men det fick man inte tydligen! Kan ju iofs va töntigt, men ändå!

Neg...Wienerbröd

Mia

Mia & Jag för nåra år sen när vi fortfarande var unga och vackra! Nu är vi mest

The love of my life!

Eller nåt i den stilen, som vänner dvs! Mia e sambo och en lycklig sådan med sin Andreas. Så det är inget triangeldrama! Hade varit ett väldigt suspekt sådant!:)
Mia lär säkert dyka upp ofta i den här bloggen! Nu har jag inte tillfrågat henne om det, så vi får väl se!:)
Vi har egentligen känt varandra sen vi va små, hennes kussin Anna och jag gick i samma klass från lekis fram till högstadiet! Å Mia & Anna e tokbra kompisar så jag har alltid vetat vem Mia e. Men först när vi började dansa ihop i nov -98 så lärde vi känna varandra bra! Blev bra kompisar snabbt!
Å till julavslutningen -98 så gjorde vi vår debut, en bejublad (läs. ifrågasatt) sådan! Hahahaha...såååå dålig koreografi! Som vi själva till stor del knåpat ihop! Jag får citera min vän Jimmy D. han har ett passande uttyck "Han va så hjulbent å hon va så kobent så när de dansade såg det ut som en elvisp!" :-D
Nåt i den stilen! Vi va osynkade som två blinda på dansgolvet! Men roligt hade vi!:-D

Sen hade vi ett uppehåll på nåra år å jag dansade med 2 tjejer, inte samtidigt, under tiden! Dock så sa en dansare på studion en gång "Det är bara mormonerna och Robert som får ha så många partners!":)
Sen började vi 2003 igen! Vi hade saknat varandra sjukt mkt!

Kommer nog skriva om en massa dansminnen här! Blir längre än bibeln om jag skriver allt på en gång!
Men det finns massa å ta av, vi va nog ett väldigt ifrågasatt par på tävlingsgolvet! Med kläder som ibland satte kaffet i halsen på danstränare runt om i landet! Även Knut ibland!:)
Men faktum e ju att vi syntes mer än nån! Aja, kläderna e en historia för sig!:)

Mia betyder iaf allt för mig! Å jag e gudfar till hennes första son Elijah!
Världens gosigast å mysigaste! Som nu har börjat på danslekis! Han kommer bli en duktig dansare!!!
Dessutom har han fått en lillebror nu, Amadeus! Så söt så!

Jaha, man måste ju sluta nån gång! Jag skulle kunna skriva hur mkt som helst om Mia! Men det gör jag en annan dag!

Vart börjar man! Jag måste lära mig å skriva korta blogginlägg, hur gör man det!:-D

Cooling!





På söndagar ska man inte arbeta!

Gick av jobbet kl 9 imorse.
Sen åkte jag hem å softa lite å tog ett bad, det är ju sååå skönt! Skulle bara behövt lite massage oxå! Va alldeles för länge sen å det är inte så bra! Måste ta å ringa Edlund, suverän massör! Tyvärr e jag ju alldeles för dålig på å stretcha så mina ben brukar efter ett tag va som betongklumpar å mina vader se ut som paprikor! Å Edlund e alltid lika fascinerad över hur hårda mina benmuskler är å att jag är så dålig å stretcha! Måste ta tag i det där! Tänk när man kunde gå ner i split, nu skulle jag på sin höjd komma ner men aldrig upp!:)

Senare på dagen åkte jag iväg med en kasse med mat å ett gäng limpor till mina föräldrar! De bor i Glanshammar, så det betyder lantluft! Det blir man lugn av!:)
Jag lagade mat åt dem, (visst är jag en underbar son) köttgryta å ris. Icke att förglömma lingonsylten! Mina päron har nämligen lingonsylt till allt, då menar jag allt! Själv reagerar jag inte längre, men en del kan reagera när de ser dem äta t.ex. ärtsoppa å lingonsylt! Men men...
Sen satt vi å prata å disskutera allt möjligt, å jag kan ofta inte disskutera vissa saker med dem utan å gå upp i varv som fän!:) Jag å min far har väldigt delade meningar om dyra vs. billiga frisörer! Dessutom har vi väldigt delade meningar om vad som är en frisyr oxå!:)
Men men, trevligt å va på landet! E ju typ uppväxt där!

Senare på em bar det av hemåt å jag tog en runda i Venaspåret! Jag föreställer mig att jag e med i VM, EM eller endast Finnkampen för all del. Av nån oförklarlig anledning så är det alltid mig som Jakob Hård berättar för tittarna om att nu kommer Robert ta det här i sista kurvan! Å sen skriker han och hejar fram mig precis som hela svenska folket! Mycket trovärdigt......att mina idag 13min på 3km skulle räcka till vinst! Antagligen inte ens i paraolypics! Men men...man får väl drömma!

Sen bara d av hemåt, käkade lite mat. Bla. med svamp som jag plockade i fre me mamma! Mina föräldrar plockar så sjukt mkt svamp varje år! De kan gå ut flera ggr per dag å komma hem med kassar liksom! Så jag e alltid lika fascinerad å förvånad över folk som är så lyriska över kantareller som de plockat som ofta är som knappar!
Jag har jämt frysen full med svamp! Klassfråga det där!:))
Min mamma är för svamp som en knarkhund för knark, eller nåt!:-D
Hon tar på sig svampögonen sen går inte en svamp säker!
Kantareller, Trattisar, Fårtickor, Taggsvamp å Blomkålssvamp blev fredagens fångst!

Nu har jag nyss varit hos Thomas å hämtat vår gemensamma son! Dvs, odjuret Zingo. En farlig best!:)

Tror jag provar å lägger in en bild på han!

Hmm, d blev väldigt långt det här! Vem orkar läsa allt!
Åhh just det, inatt så satt jag å min Mia å disskuterade gamla dansminnen! Måste nog blogga lite om det oxå! För så mkt dumt som vi varit med om! haha...


                            Zingo badar lite i Rynningeviken!

Nu ska jag äta ett äpple!


 


Välkommen till min nya blogg!

Jaha, då ska man blogga lite! Undra om det inte mest är terapi för mig själv!:)
Sen blir man ju väldigt inspirerad av alla blonda, idomin-läpp plutande bloggbrudar oxå! Kan ju tjäna pengar på det här har man insett! Kan hända att jag å Gustav lägger ut våra klipp när vi ska efterlikna dess bloggtjejer! Jag gjorde mig så där i vita läppar!

Aja, nu ska jag fundera över vad man ska blogga om!
Sov gott!

RSS 2.0