Bilden som man alltid kommer komma ihåg!!!

Fruktansvärd händelse! Man kan ju inte beskriva nåt så omfattande med ord!
Men det har ju påverkat en så mycket så man kan inte låta det gå förbi!
När det är så nära inpå så blir det ju ännu mer skrämmande, man ser klipp på tv och nätet, och när man förstår vad de skräckslagna människorna säger och skriker ut så känns det på nåt vis ännu starkare och mer hemskt, än när man ser tragedier från länder där man inte förstår något. Konstigt, men det är väl så människan funkar!

Kommer aldrig glömma den här bilden tror jag, inte på väldigt lång tid iaf!
Som det verkar när man läser på olika forum så verkar det som att killen som sitter ute i vattnet och ber för sitt liv överlevde. Dels så stämmer Adrian Pracons historia in på att det skulle kunna vara han på bilden.
Dessutom när man ser filmen så ser man mördaren vända sig om och gå och killen i vattnet sitter kvar likadant.
Hoppas verkligen att han överlevde!
Men hur repar man sig efter en sån här händelse! Gör man ens det!

Fantastiskt är ju berättelsen om den lilla killen som gick fram till mördaren och sa att han skjutit hans pappa, att han själv var för ung för att dö, nu fick han sluta.
Dessutom var det antagligen det som räddade Adrian Pracon från att mördas.
Läste en bra förklaring och analys på Flashback från en psykolog, om varför han antagligen skonade pojken:


"Förklaring till varför han inte sköt pojken som sa att skjut mig inte,du har dödat min far,du har skjutit nog.

Det är ovanligt med 100% psykopater. Psykopater går igång på känslor, och blir mer eggade att skjuta om ett offer visar känslor,och kan inte riktigt förstå känslorna,men är nyfiken och oempatisk över reaktionerna.

Killen är ung,står upp för sig själv, har självrespekt, och säger vad han tycker,som är helt logiskt korrekt. Alla människor mer eller mindre,respekterar ju folk som står upp,och har pondus och självrespekt. Pojkens uppträdande gav en känsla av respekt hos psykopaten.


Psykopaten märkte på ett undermedvet plan,denna genuina sanna åsikt från en oförstod,bra ung pojke,som litar på psykopaten, då han trots allt går fram och säger ifrån.

Hade psykopaten skjutit honom,så hade han fått dåligt samvete,pga killen litade på honom,hans ringa ålder,och att han hade självrespekt. Jag tror detta är det enda sättet att nå fram till en person som honom. Skulle man gråta,och sänka sig själv,skulle han inte tveka en sekund. Att man kan nå fram till honom på detta sätt, visar ändå att det är ovanligt med heeeelt empatilösa människor som saknar allt samvete.


Ju mer kommunikation psykopaten får med ett offer,av icke känsomässig karaktär,desto mer kommer psykopaten kunna relatera till honom. Det är lättare att skjuta någon man inte pratat med.

Vad den unga killen sa till psykot mellan raderna var: skjut mig och du är ett helt jävla monster. Psykopaten kände av detta dolda budskap,och därför sköt honom inte."


Man undrar hur det kommer gå med förhör och liknande. Känns som att mördaren kan få igenom mycket önskemål. Det som är lite otäckt. Han ville att rättegången eller vad det kallas skulle vara öppen för allmänhet, och det blev så. Sen ändrades det ju.
Han hade tydligen önskemål på att få en talarstol och uniform. Han kanske inte säger något om han han inte får som han vill. Och som han skrivit, att allt det här är bara marknadsföring. Och det får han ju verkligen!
Otäckt!!!

Högerextremism finns i större utsträckning än vi tror, skulle jag tror. Och den kommer framför allt närmre!
Viktigt att ta ställning!

Utöya


Adrian Pracon

Adrian Pracon som blev skjuten i axeln men överlevde.



Man hoppas att detta var slutet på hans planerade attentat i Norge, att det inte finns fler bomber utplacerade, eller fler gärningsmän, att inget mer händer!!!

Alla tankar till de drabbade!!!



"Om en man kan visa så mycket hat, tänk hur mycket kärlek vi alla kan visa tillsammans.”


På torsdagar går man på Fashion Pack!

Så är det, va gör man annars en tors i Örebro!?????!
Fast ikväll hade jag inte tänkt å gå på Fashion Pack!:)
Men så hörde Thomas av sig, han å hans kille Lucaz va på väg hem till Sthlm å åkte via Örebro å ville kolla in showen. Va jättelänge sen vi sågs, så det ville jag ju givetvis!!!
Fullbokat inne på Strömpis, vilket är superkul för grabbsen att det är så poppis, så vi tog uteserveringen. Jag beställde som vanligt Cesarsalladen! Smaskigt!

Vi fick rätt bra platser när vi kom in på Strömpis, och fick frågan ett antal ggr som vanligt om varför jag inte var med längre! Jag ska trycka upp små lappar med en förklaring och färgglada bilder till det som jag kan dela ut i fortsättningen!:)

Vi fick iaf bra platser förutom att en jävla skata trängde sig in. Hatar det, man får väl fan fråga om man kliver in fram för nåt när halva showen gått liksom!
Men Gustavs pappa röt till då, för övrigt är Michael Lagerträd, en fantastisk pappa! Nu kan jag blogga om Gustavs föräldrar lite! :-D :-D :-D
Eller jag har ju inga personliga erfarenheter av det. Men jag är ju kompis med Gustav. Och hans föräldrar Micke & Eva är helt underbara föräldrar!
Sånna föräldar som varje hååmååsexuellt barn skulle behöva ha till föräldrar!!! Helt otroliga är dom! Dom ställer upp i vått å torrt å står för den Gustav är fullt ut. Vilket ju är en självklarhet, men inte för alla föräldrar tyvärr!
Jag blir verkligen jävligt glad å lite rörd varje gång jag träffar dem och Gustav ihop, för det syns att de är stolta över han å älskar han, å just att det är en självklarhet för dem!!! Det är häftigt å se på nåt vis!!!

SÅ DAGENS ROS GÅR TILL MICHAEL & EVA LAGERTRÄD!

Men iaf, idag va alla tillbaks på scen å Maggan va med i lite fler nummer. Så allt kändes som vanligt, va en riktigt bra show idag!

Gustav Borehed som Kungen är bland det bästa, hans kroppsspråk och mimik är underbart!

"Här bland trädens gröna höjd"

"Å så vänder vi på bladet å va hittar vi väl där"

De sekvenserna med ihop med hans artisteri är underbara!

Så åter en trevlig kväll!
Nu blir det sängen för att jobba dubbelpass imorrn, 7-21.30.
Tack å godnatt!





Jonas Gardell

Blev Strömpis ikväll med bästa Gurra. Jonas Gardell skulle köra stand up!
Där gamla Babar låg så var det visst nåt nytt asiatiskt matställe, där tog vi plats som enda gäster! Riktigt gott, där blir det fler ggr! Sen såg vi att det var nåt nytt café på hörnet av Kompassen, mittemot Synsam.
Nån som varit där??? Såg nice ut!

Det va galet mkt folk på Strömpis, å då visste ändå inte folk att vi skulle komma dit.
Jonas Gardell är ett proffs, inget snack om saken! Han har en grym publikkontakt, på gott och ont om man sitter för nära!:) Många som fick sig en känga, bland det bästa var när han sa åt en dam som stod upp bland borden å skulle fota  med mobilen lite vingligt. "Ska fyllot i mitten stå eller sitta? Nån jävla måtta får det väl vara"

Kul kväll, man behöver skratta! Men om man är lite stel och tråkig och tycker det är pinsamt när nån säger snuskiga eller fula ord, varför går man då ens. Var en del sånna par där! Varför går man då??!

Nu har jag riktigt kommit in i bloggsvängen känner jag! Så här ofta har jag inte bloggat sen...sist jag gjorde det så ofta!
Godnatt!

Del 2!!! Lika bra å bli med på riktigt!!!


Jaha, å nu då???????
Nu hade jag ju varit med och hjälpt dem i Piteå och även i Gbg, nu då??!??!?!
Ja, va fan det va ju lika bra å va me! För de hade ju inte fått tag i nån annan dansare, å de ville att jag skulle va me, å det va jävligt kul. Däremot så vet jag att jag sa att jag inte ville showa på krogar i Örebro, inte än!
Däremot så had e FP under nåra år satt upp show i Folkets Hus i metropolen Askersund.
Danne är ifrån Askersund, eller snarare Skyllberg.
Så även i år, 2004 alltså. Nån gång på hösten!
Det kan man kanske tro att det ska va lite svårsålt, inte då. Utsåld på en gång så det blev å köra en extraföreställning tidigare på dagen, utsåld den me! Tufft!
Showen heter One Life. Showens öppningsnummer är till låten One Life från Eurovision samma år.
Det var spännande och mycket jobb, kläder och design gillar ju jag och jag ville gärna ha lite finger med i spelet gällande mina å Dannes kläder. Så jag ville att vi skulle sy våra kläder hos Jan Björk, som är en grym skräddare. Han har sytt danskläder till killar i många år å jag känner han väl.
Så han sydde kläder till oss, så att våra blev proffsiga oxå! Å så sydde jag och Mia en del oxå. Var kul!

Jag hade inte så mkt nummer som Danne. Och inga ensamnummer tror, ville inte ha det! Torgskräcken!
Hade mkt kompisar som kom å mamma å pappa, vilket var häftigt!

Här e lite bilder från the old days!

Fashion Pack 2004

Jag 2004

Jag har en tendens till att få rätt stirrig blick!!!:)

Daniel 2004                                                                           

Linnet som har symbolen som Cher hade som sin logga då är strassat av Roger, för hand! Ett helvetes jobb som kräver precision och tålamod som de flesta inte besitter!

Bästisar

Sailorboybästisar!:)

Tanig!:)

Så små så!:)

Biff!!!

Jag va biffig redan då!:)))

Come on!:)

Showen blev succé! Och det här var ett startskott på en ny era för FP. Början för en konstellation som under några år skulle plocka upp Fashion Pack till toppskiktet i branchen och turnera runt mkt!!!
Det var det om 2004!

Mitt liv som Fashion Packad! Del 1!!!

Jaha då börjar vi, men vart börjar man egentligen!!!
Hmm...

Jag lärde känna Daniel 2001, jag hade iofs vetat vem han var i många år. Han tävlingsdansade oxå, men för Hallsberg. Men sen lärde vi känna varandra över nätet å blev snabbt jättebra kompisar.
Daniel blev samma år med i Fashion Pack, och det var väl då jag hörde talas om dem och förstod vad det var.
Jag hade lite koll på vem Thomas och Robin var, som var med i gruppen. På den tiden så var det inte fullt så många som var öppet gay i min ålder, så de som var det visste man vilka det var liksom.
Jag var och kollade på FP flera ggr och tyckte de var jättebra, lärde känna de andra i gruppen och så kom jag in i den kretsen! Kretsen som nåt stolpskott en gång kallade för Örebro's elitbögar!  :-D
Dock så tyckte jag oxå att de var det, men kanske inte riktigt med den benämningen, men många av dem va ju så coola å hade koll på kläder å å stilar å alla va toksnygga.
Å FP killarna visste ju alla vilka det var, lite elitbögar var de! hahaha...

Åren gick och det gick bra för FP.
Typ 2003 tror jag det va, så började Danne påpeka att jag borde bli me i FP, å så även Thomas.
Men jag ville inte för det passade inte riktigt in i mitt liv då, jobbade på bygge, vilket e ett blogginlägg i sig! haha...
Å va inte alls lika öppen som de, så jag ville inte va me där om jag inte kunde va det fullt ut typ!

Men de "tjatade" på, vilket ju va smickrande.
2004 så ökade förfrågningen om att bli med i FP ännu mer!
Deras ena dansare skulle sluta och de hade flera shower inbokade under sommaren, framför allt de 3 showerna under PDOL (Piteå Dansar å Ler festivalen) i aug.
Jag bestämde att jag skulle va me i Piteå för Dannes skull, han va min bästa bästis å jag tyckte det va synd om han om han inte skulle ha nån å dansa med i showen å inte få showa så mkt. För han älskade det där så mkt. Det kan ju verka lite fjantigt, men sån va jag!:)))
Jag tyckte oxå att det verkade askul men ville som sagt inte va me riktigt än, men kunde ställa upp i Pite.
Så jag tackade ja till Piteå, sen fick vi se!

Jag hinner inte mer än å tacka ja så hör de av sig nån dag senare å berättar att den andra dansaren slutade tvärt, å de hade show i Göteborg på krogen Gretas om 1v.
Kunde jag ställa upp!???!
Ja, va gör man! Som sagt, klart man hjälper till! Men då va jag jävligt nervös!!!
Dels för grejen att stå på scen, sen för att showa med dem, de var rutinerade och duktiga, man vill inte sabba deras show, å sen va jag inte säker på om jag skulle lära mig alla nummer!
Men det blev hårdkörning i nån v, kommer inte ihåg nummrena direk. Kommer ihåg Kylie Minouge och Moulin Rouge.
Det va spännande att åka ner, Gretas e en restaurang och Gayklubb på kvällarna.
Showen gick nog bra, men jag va antagligen galet nervös!

Grejen e ju att jag har grym jävla torgskräck, vilket de flesta inte vet å inte tror på iaf! Men så är fallet så jag var nog inte den mest självsäkra som stått på en scen just den gången!
Men kul var det och nu kändes det ju lite bättre inför Piteå!
Mersmak fick man, och det är ett rätt hätfigt liv, att bli bokad så där för en show. Få hotellrum fixade, showa, uppmärksamhet, gratis dryck i baren, uppmärksamhet, party me innefolk, det var rätt kul! Det var ju lilla jag som fick följa me Elitbögarna på äventyr!:)))

Här e 2 bilder från första showen för min del! Mkt glittrigt vatten har runnit under Fashion Pack's glamorösar broar sen dess.
Allt har höjts i klass varje år. Kläder, look, peruker, skor, koreografi, nummer, mixning, allt!

Ung å...ung

Kylie nummret. Man har inte privata smycken på sig, stör mig fruktansvärt om nån har det men den andra t.ex. dansarn inte har ett likadand. Men just här så hade jag inte kommit så långt!:)

Då var då...

Thomas, Jimmy, Daniel och jag.
Ja, så kunde det se ut för 7år sen! 7år sen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hur gick det till, 7år!

Den här showen var i maj eller juni tror jag.
Sen var PDOL i slutet av Juli. FP hade varit där tidigare, en stor festival med massa olika delar. Bl.a. kärlekslandet som är RFSL i Piteå som har. Med dragshow och andra uppträdanden på deras scen. Det va en populär scen, mkt folk som var där och kollade.

Vi repade på under sommaren, jag va rätt laid back om man säger så under repen, jag hade inte så mkt invändningar eller så. De andra var ju fortfarande elitbögarna för mig å det här va deras grej. Men om jag hade nån idé så jag ofta den till Danne så fick han lägga fram den å så kanske det blev så! Jag arbetade under psydonym kan man säga!:))

PDOL närmade sig, jag va mest nervöst för att en av snickarna på bygget skulle komma dit. Han var ifrån Piteå å skulle upp dit just då å skulle på festivalen. Han visste att jag kände FP, han hade sett dem nåt tidigare år.
Jag sa att jag skulle hjälpa dem å bla bla bla... :))
Men han dök aldrig upp! :)))
Det va en jävligt kul resa, då e man verkligen artist. De bokar tåg till oss till Arlanda, plan till Umeå eller om det är Luleå. Sen hämtar en chaufför oss å sen blir man mött av en artistansvarig. Häftigt som sagt!
PDOL är galet kul, även om man som bög är apa i bur. Men men...

Kommer inte riktigt ihåg showens innehåll, men kul var det, å party är det, i dagarna 3!!!

Här e enda bilden jag hitta, å som sagt då ska man ha i minnet när man ser mig på den bilden att jag jobbat på bygge i flera år! Jag e är anpassningsbar som få!!!

Grillvagn

Drugan i mitten är en Dragshow artist som kallas Edith Crep.
Till höger om mig är det Roger, gruppens påklädare som jag ska skriva mer om sen! Roger är en klippa som FP inte hade klarat sig utan!!! Ni kan inte ana av vilken betydelse han är för gruppen!!!
Varför man väljer att ta ett foto framför en grillvagn kan oxå disskuteras!!!

Första delen om FP 2004!!!


Fillisonger

Nån som vill köpa kallingar till sig själv eller sin kille eller nån kille man känner, eller vilken kille som helst!
Ingen dum present!:)

Har en hel del boxers å briefs, nya å förpackade för försäljning! Calvin Klein, Aussiebum å sen massa andra! Eller kanske ett par Billabong shorts, har 2st tror jag.
 
Skriv om ni e intresserade! Det gäller att göra reklam för sig!

Vita   Aussiebum

Blue

Kalle


Gym brud

Såg för några dagar sen en grym kvinna på gymmet, hon är nånstans mellan 40-60år, lite svår å åldersbestämma! Å det är liksom inte läge å fråga en kvinna om hon är mellan 40 och 60!:)
Hon är så jävla grym, riktigt vältränad å man förstår att hon kan det mesta om träning och kost.
Jag blir grymt impad av personer som har kroppskontroll och kontroll på sina muskler, mycket för att jag är dansare och vet hur svårt det är att ha bra kroppskontroll.
Den här kvinnan använder inget annat än den muskel som ska tränas, alla som är i rummet står och tittar.
Sen läxar hon upp biffkillarna lite när andan faller på, fast på ett snällt sett. Helt opretantiöst.

Idag bestämde jag och Lotta oss för att fråga henne om tips å råd, jag gillar och köra mkt mage. Men det är lätt att göra fel och använda andra muskler än de man ska, framför allt benmusklerna. Å jag hade nåra övningar som jag undra om det verkligen var bra övningar!

Så vi tog mod till oss, hon visa sig vara väldigt trevlig. Sen fick man agera försökskanin och hon visa å vände å vred å höll på. Otroligt informativt. Hälften av övningarna va bara å förkasta å sen fick man lite nya övningar istället. Så nu ska jag fråga henne om hon kan lägga upp träningsprogram!!!
Önskar jag kunde mer om anatomi och sånt, väldigt intressant och viktigt.
Träníng i olika former är underbart, skulle jag inte kunna vara utan! Å ännu roligare är det att träna rätt så man känner att man gör rätt och att det tar på rätt sätt! Oavsätt vad det är för typ av träning!

Så jag kommer att vara snyggast på stranden.....om nåra år!

Vamos a la playa!


Livet från den andra sidan!

Gänget!

            Thomas     Gustav B.   Gustav L.   Alex          Maggan      Thim



Dags å blogga lite! Å vad passar bättre än å blogga om Fashion Pack! Nu är jag ju inte med längre, men alla åren i FP. Som inte är en förkortning för Folkpartiet. Fick en kommentar på nätet en gång från en som trodde att jag skrev om det! Godmorgon!!!!

Jag var med från 2004-2010. Med ett uppehåll på lite mindre än ett år.

Anledningen till att jag slutade, som jag får frågan om titt som tätt är för att:
Man lägger ner så otroligt mkt tid på rep och förberedelser inför en show. Det är många personer förutom oss på scen som är inblandade i produktionen av en ny show. Flera år så har personer runt omkring inte alltid varit lika seriösa som oss, enligt mig. Det har löst sig, men precis på målsnöret eller ibland senare ändå.
Jag tröttnade på det, det kändes otacksamt. I år såg allt mkt mer lovande ut, men jag ville ändå inte chansa på att vara med, för om nåt hade strulat så hade jag inte haft tålamod. Och jag är inte trevlig när jag har tappat tålamodet!:) Jag brann inte lika mkt för det längre och då ska man inte vara med!
Jag kände också att jag ville sluta när jag var på topp i Fashion Pack! Jag har passat in jättebra i konceptet, stilen och looken under de år jag varit med!
Nu var det dags för en ny era, lite ny stil och look och de nya dansarna skulle passa perfekt ihop, som jag skriver mer om längre fram. Jag visste att jag skulle ha gjort bra ifrån mig i år med, men hade inte passat in alls lika bra!
Så det kändes bra att avsluta och lämna över till nya ännu grymmare förmågor! Vilket var ett bra val!

Jag saknar inte att vara med om man menar det i en negativ mening, som att jag tycker det är synd att jag inte är med. Men att stå på scenen tillsammans med de andra är galet kul, helt klart! Fick göra ett inhopp för nåra v sen i Oslo vilket var jättekul! Men jag ångrar mig inte!!!
Så jag är inte osams med nån eller nåt sånt!:)) Nu vet ni det!!!


Man har varit med om galet mycket roliga grejer och fått uppleva en massa fantastiska upplevelser och tillställningar! Även mycket mindre roliga upplevelser och smått sjuka händelser! Tänkte att jag skulle gå igenom mitt liv som dansare i Fashion Pack! Lär bli långt, så luta er tillbaka så ska jag ta er med på en resa genom dragshowens förlovade land!

Men vi börjar i nutid, i livet från den andra sidan!


"Gud va ljust det är från den här sidan"


Det var min första tanke och kommentar på premiären på Fashion Packs nya show på Strömpis i år!
När man kliver ut på scen så tycker jag alltid att det är mörkt, dels för all rök på scen å sen känns det väldigt mörkt från scenen! Men det klart, allt ljus ligger ju på scen å inte publiken, kan va det!:)
Men var verkligen en chock hur ljust det var!
Då förstår jag alla som säger efter en show, "såg du mig??!"
Ehh, nä jag såg ingen, typ!:))

Premiären var för 2 veckor sedan. ÅT HELSIKES JÄVLA GRYM SHOW!!! Inget förvånande dock!
Nu har man varit med några år å vet vilket galet stort jobb som ligger bakom en show! Så att showen skulle knäcka räknade jag med!
Thomas börjar väl varje år planera nästa show efter att den tidigare går mot sitt slut!
Sen i dec/jan då kallar Thomas till möte med stora showblocket! Där finns tillräckligt med ideér för att kunna bli shower till tio stycken andra dragshowgrupper, å me facit i hand efter ett par år i branchen då man sett mkt dragshow så skulle minst 10 andra grupper behöva ta en titt på det blocket!!! Men alla dragshowbarn i början...eller inte!!

Thomas har ett sinne för dragshow som få, och av den anledningen är han en av de bästa i branchen. Personligen kan jag enbart nämna 2-3st jag tycker är snäppet vassare på vissa områden!

När jag var med så kallade Thomas mig till möte först å så gick vi igenom, vi är väldigt olika men har ett likadant mål med en show, vad vi vill visa upp och förmedla! Sen är vi bra på att se olika delar som får en show att bli bra. Sen är båda raka å ärliga, brutalt, så vi hissar å dissar varandras ideér å så kommer vi fram till vår idé till en show.
Sen kallar Thomas till stormöte med de andra nissarna! Då har Thomas dukat fram stora chipsskålen och den ännu större godisskålen, för att hålla barnen lugna och på bra humör, barnen är jag och Kaj som äter godis mellan varje mening vi säger! Framför allt bästa Kaj!:))

Sen får de andra säga vad de tycker å sen är showen ändrat ännu en gång. Sen är det bara att börja repa!

Nu till showen!

Det var kul och spännande att sitta i publiken, alla som kom fram började så här:
"Hej! Hur känns det att inte vara med i år?"

Hej! Jo tack, det känns bra och väldigt spännade att få se showen.

Men det trodde ungefär hälften på, resten la huvet på sne och klappade mig på axeln och sa typ "mmmm" med innebörden: Jag förstår, men det blir bra ska du se...

Ehh ok!

Till mat blev det Cesar sallad, som jag tycker e så jävla god på Strömpis!

Sen drog det igång!

Ut kommer killarna, för att sedan följas av tjejerna! Vi klappar och skriker allt vi kan!!!
Snyggt snyggt snyggt!!!

Thomas e galet snygg i den blonda öppningsperuken, 5 hammockar av 5 möjliga för den!
Bra och väldigt passande andra nummer som Thomas gör.
Sen till jubileums medleyt.
SÅ JÄVLA BRA!!!!

En massa gamla hederliga nummer som man gjort för en massa år sen, å en del nummer som gjordes långt innan jag kom med. Som den underbara versionen av Ace of Bace.
Thim som Michael Jackson, han e en grym MJ dansare så det va perfekt!
Gustav i galet kul version av Lisa Ekdal! Om Lisa ändå hade varit så snygg...
Maybee, ett nummer som hängde med i många år. Kul å se i nytappning!
Gustav & Maggan i Cartoon Heroes, då skrattar jag så jag grinar!
Thomas i den snygga 1700-tals klänningen, eller vilket århundade man nu hade sånna.
Maggan som Tabitha, underbart!
Plus flera andra nummer, medleyt var suveränt!!!

Burlesque nummret hade jag sett fram emot, älskar ju filmen och musiken!
Nummret va asbra, igen ett nummer där alla hade en perfekt roll som passa dem.

Maggan som flygvärdinnan var nog det jag skratta mest åt, framför allt den andra delen.

Dansnummret var grymt, å jag älskar att Gurra är med och dansar. Inte många drugor som fixar det.
Killarnas nummer va oxå asbra, å bästa Alex hoppa ut i publiken å avslutade med å springa fram å pussa mig!:))
Trevligt trevligt!:)))

Kunganummret va riktigt riktigt bra, Gustav Borehed som Kungen är hyesteriskt bra!

Thomas avslutningslåt där han sjunger själv var det perfekta slutet!!!

Showen va den bästa nånsin i FP's historia, och inget vi tidigare varit i närheten av, enligt mig!

Thomas är skapt för scen och är en primadonna av rang! PUNKT!

Gustav blir bara bättre å bättre, vart ska det sluta när han redan är så bra!

Maggan är ju fantastisk, vilket face!!! Det här va en show som va perfekt för Maggan tycker jag! Han får visa upp sina styrkor som druga och artist.

Alex the great. Jag älskar hans stil, han är så avslappnad på scen och bara dansar och allt ser naturligt ut!

Thim, sicken dansare!!! Den pojken kommer å gå långt!:) Snygg stil som attans!

Gustav B. Jag fullkommligt älskar hans artisteri, tycker han är grym på scen!

Roger. Påklädaren som gruppen inte skulle kunna klara sig utan! Ska skriva lite mer om hur viktig han är för gruppen i nästa inlägg!


En anledning till att showen e så grym tycker jag är för att alla passar perfekt i showen!
Dansarna har lite olika personliga stilar, men är ändå väldigt lika och passar perfekt ihop och har en bra kemi. Vilket gör att de blir väldigt enhetliga när det ska vara det, plus att de har höjt nivån på dansarnas klass väldigt mkt mer än nåra av oss tidigare varit i närheten av. Och även höjt drugornas koreografi avsevärt!!!!

GRYM SHOW!!!
Om ni inte har sett den så är det ni som går å ser den!!!

Nu ska jag ta paus och sen ska jag blogga lite mer om mina år i FP! Då blir det en jävla massa bilder oxå!

GÅ Å SE!!!!


RSS 2.0